Napisano 14 Kwiecień 200915 l Trochę nie wiedziałem czy to tutaj dać bo to konkretny oldschool ;p (engine z 1998 textury 256 kolorów max 256x256 tylko 24 textury ) maiłem 2 dni wolne więc tak jakoś wyszło dla odprężenia ;] (myślałem że ostatnią mapkę pod gold source zrobiłem w 2007 XD ) (od strony technicznej jednak przekroczyłem limity XD o 200 poly ) Edytowane 14 Kwiecień 200915 l przez Kruku
Napisano 14 Kwiecień 200915 l łał, widze cs, w dodatku tego starego :D Jak najbardziej game-art, z takimi ograniczeniami nawet taki hardcore'owy. Szkoda ze polska scena modderska czegokolwiek nie jest tak rozbudowana jak np niemiecka, ale i tak fajnie widziec, ze cos tam sie dzieje/działo. plusik za support sceny, chociaz samej gry jako takiej nigdy nie lubilem, jednak zawsze mnie kusilo aby troszke ja pomodować. btw - a jak z 'gameplayem' mapy? testowany? podobal sie lokalnym maniakom? :P Pozdrawiam!
Napisano 14 Kwiecień 200915 l Trudno powiedzieć co to jest... więc nie będe oceniał. Powiem tylko, że stawianie trzydziestu boxów i udawanie, że to wioska (etc.) jest urocze, ale nie wiem czy ma jakiś sens ;) EDIT: Nie odbieraj moich słów proszę, jako werbalny atak, tylko jako bardzo zdrową szczerość. Edytowane 14 Kwiecień 200915 l przez PAINbringer
Napisano 16 Kwiecień 200915 l Autor Heh spox ;] taka jest prawda że nie ma sensu w dzisiejszych czasach robić tego typu map XD w zasadzie to potrzebowałem tylko trochę trzecio planowych textur a przy okazji skleciłem sobie z tego mapkę w jeden dzień ( cs bo w wieku 14 lat robiłem do tego mapki masowo ;p btw ludzie w to jeszcze grają i robią mapki ;] ) teraz chciałem uzyskać bardziej ciekawy wariant kolorystyczny (bo z tym mam spore problemy :( ) robienie mapki większej niż 4 k poly nie było by odprężającym speedem XD więc nie traktujcie tego tak do końca poważnie :3
Napisano 20 Kwiecień 200915 l Kruku dobrze gadasz w cs'a 1.6 jeszcze mnóstwo osób gra więc temat choć mało atrakcyjny graficznie to wciąż aktualny. Dodam że gdyby nie cs to mój dorobek graficzny byłby większy a tak to ciągle gram w wolnych chwilach. Niestety póki co to zrobiłem tylko własne logo do cs'a a mam kilka pomysłów na mapki tyko kompletnie nie wiem jak taką mapkę zrobić żeby później na niej zagrać. Może kiedyś w wolnej chwili opiszesz jak Ty to robisz? Pozdro.