Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Ponieważ jestem dość nowy to zacznę, iż już trochę się bawię 3ds maxem ale było to właściwie bezsensowne bo nie robiłem nic konkretnego. Przyszedł czas aby się rozwinąć i tu Wy mam nadzieje przyjdziecie z pomocą.

Rzucam pierwszą pracę C&C mile widziane

scene3.jpg

Vray + 3ds max

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Hej :) Weź gazetę z Black Red White czy jakiekolwiek inne, ogólnie katalogi i zacznij wizkowac wg takich inspiracji.

W necie są tutoriale nt. robienia interiorów :D

A propos dorzuc szafki, rozjaśnij trochę, popraw dywan (tutorial o tym też istnieje gdzieś)

i jakieś ozdoby daj, lampa Ci się też przyda itp..

Jak zawsze z nooba dzięki radom dojdziesz do pro. ja jestem między noob a pro ;/

Napisano

mam nadzieję, że to nie koniec! :D

ten dywanik to tutaj akurat dużo nie zdziałał... strasznie "szorstki" się wydaje...

a kanapka z boxy i MS bez większego wkładu własnego... tak jak Dunablaster napisał poprzeglądaj jakieś gazety IKEA albo coś :) z pomocą przychodzi także internet.

Przejrzyj też to > http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34879

warto przejrzeć chociażby żeby zobaczyć jaka technika modellingu jest zastosowana :)

Ja często przeglądam tutki, aby właśnie temu się przyjrzeć. Warto poznawać nowe metody i nowe funkcje 3ds'a :)

Powodzonka!

Napisano

Dywanik spoko wiem z którego tutka się go uczyłeś ;) No ale nudno jedna tonacja za mało przedmiotów - nie ma pomysłu. Jak nie jesteś związany z designem i arch. to przeglądaj prace na necie, wykombinuj coś z pomysłem i wrzucaj. Pozdro!

Gość szysia565
Napisano

Polecam zrobić listwy przypodłogowe w fakturze podłogi (może inny odcień). Dużo pozytywnego wniosą :)