Napisano 16 Kwiecień 200915 l Witam! Ponieważ jestem dość nowy to zacznę, iż już trochę się bawię 3ds maxem ale było to właściwie bezsensowne bo nie robiłem nic konkretnego. Przyszedł czas aby się rozwinąć i tu Wy mam nadzieje przyjdziecie z pomocą. Rzucam pierwszą pracę C&C mile widziane Vray + 3ds max
Napisano 16 Kwiecień 200915 l Hej :) Weź gazetę z Black Red White czy jakiekolwiek inne, ogólnie katalogi i zacznij wizkowac wg takich inspiracji. W necie są tutoriale nt. robienia interiorów :D A propos dorzuc szafki, rozjaśnij trochę, popraw dywan (tutorial o tym też istnieje gdzieś) i jakieś ozdoby daj, lampa Ci się też przyda itp.. Jak zawsze z nooba dzięki radom dojdziesz do pro. ja jestem między noob a pro ;/
Napisano 16 Kwiecień 200915 l mam nadzieję, że to nie koniec! :D ten dywanik to tutaj akurat dużo nie zdziałał... strasznie "szorstki" się wydaje... a kanapka z boxy i MS bez większego wkładu własnego... tak jak Dunablaster napisał poprzeglądaj jakieś gazety IKEA albo coś :) z pomocą przychodzi także internet. Przejrzyj też to > http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34879 warto przejrzeć chociażby żeby zobaczyć jaka technika modellingu jest zastosowana :) Ja często przeglądam tutki, aby właśnie temu się przyjrzeć. Warto poznawać nowe metody i nowe funkcje 3ds'a :) Powodzonka!
Napisano 16 Kwiecień 200915 l Dywanik spoko wiem z którego tutka się go uczyłeś ;) No ale nudno jedna tonacja za mało przedmiotów - nie ma pomysłu. Jak nie jesteś związany z designem i arch. to przeglądaj prace na necie, wykombinuj coś z pomysłem i wrzucaj. Pozdro!
Napisano 16 Kwiecień 200915 l Polecam zrobić listwy przypodłogowe w fakturze podłogi (może inny odcień). Dużo pozytywnego wniosą :)
Napisano 16 Kwiecień 200915 l Autor Ok postaram się coś upnąć niedługo dzięki za zainteresowanie się topikiem :) Pozdrawiam!