Napisano 24 Kwiecień 200915 l Postanowiłem powrócić do sceny którą porzuciłem kilka lat temu. Czekam na wszelkie wskazówki i krytykę. Przyznam że przez te kilka lat dużo się zmieniło i jestem daleko w tyle... Edytowane 24 Kwiecień 200915 l przez marmor
Napisano 24 Kwiecień 200915 l Za dużo pustego kadru. Osie kół nie są przypadkiem zbyt grube? Lampy nie wyglądałyby takie jasne w dzień, lepiej wymodeluj w ich środku jakieś świeczki czy coś, i żeby się tak nie żażyły.
Napisano 26 Kwiecień 200915 l Do środka powozu powinieneś wpakować jakiegoś człowieka, i tak jak Ania zauważyła jest zbyt pusto.
Napisano 26 Kwiecień 200915 l zdecydowanie za mało ptaków weź je pomnóź razy 10 i będzie git :) albo bociany daj
Napisano 26 Kwiecień 200915 l Ja się doczepię tego czegoś co jest przymocowane do lewego tylnego koła. Obiekt najbardziej wysunięty w prawo na obrazku. Że tak się zapytam po co to jest? I dlaczego przyczepione jest do koła?
Napisano 26 Kwiecień 200915 l i jakiś szal z lecący z tego, jego snująca się linia może ożywić całość
Napisano 27 Kwiecień 200915 l Autor A wiec tak.... 1. To doczepione do koła to pozostałość po cegłach... :D tzn po poprzednim wcieleniu tej sceny... (Pomyliłem rendery)... 2. Co do ptaków to faktycznie nóg im zabrakło ale to da się zmienić... 3. Bociany będą.. Tylko się jeszcze modelują a to wbrew moim przypuszczeniom jest trudniejsze niż się zdaje... 4. Chce jeszcze dorobić taką rozmytą smugę za powozem a gdzieś z tyłu w kadrze jakiś balon... (tylko nie za duży żeby nie zrobił chaosu) 5. Tekstury do wymiany... ale to pozostawie na koniec 6. Światła lamp też musze zmeinić.
Napisano 27 Kwiecień 200915 l Dodaj samolot lecący w tle :D ....w 'Troi' był wiec i u Ciebie też może być :D. Pomysł na pracę bardzo mi się podobał. Czekam na więcej. Pozdrawiam.
Napisano 27 Kwiecień 200915 l dziwne ze nikt tutaj nie zauwazyl ze tylko jeden ptaszek ciagnie woz/karete a reszta ptaszkow tak jakby do picu co widac po naciagnieciu sie tych linek