gonzo71 Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 Czy mozna usunac/schowac dolny sowak klatek z ekranu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hooch Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 Tak. Specjalnie dla ciebie nakręciłem film instruktażowy. http://www.youtube.com/watch?v=mG6ckcTGR64 Jeżeli myślicie że mi się nudzi w domu, to myślcie tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 Można, Customize> Show UI> Show Track Bar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hooch Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 A co pokazałem na filmie? Dokładnie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 1 Maj 2009 Autor Share Napisano 1 Maj 2009 super. im wiecej miejsca tym lepiej. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 A co pokazałem na filmie? Dokładnie to samo. I był do tego potrzebny film ? Znajdź se synek jakieś zajęcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 Może jeszcze preferences->General->use large toolbar buttons odznaczyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hooch Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 Może jeszcze preferences->General->use large toolbar buttons odznaczyć:) Zrobić filmik? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 heh jak masz ochotę to czemu nie:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi