Cousken Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 Hi all! To jest moj pierwszy WIP :) Robie mysliwiec na potrzeby mojej sesji RPG w klimatach gwiezdnych wojen. Orginalnie model byl bazowany na statku Spike\'a z anime \"Cowboy Bebop\" ale jakos tak w koncu stal sie bardziej podobny do X-winga albo Headhunter\'a. Ta dzirua w przedniej czesci kadluba jest na 2 gattlingi. Skrzydla jeszcze nie sa przymocowane do samolotu... Wyszystkie komentarze, rady i krytyke chetnie wyslucham ;) Wybaczcie za poprzedni topic :(
Noic Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 czy możesz zrobić jaśniejsze te renderki?? i pokaż siatkę
darkelf Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 te skrzydla to chyba dla ozdoby, bo watpie czy to by latalo :)... nie wspominajac o areodynamicznosci
Leru Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 Jesli to jest Z-95 headhunter to cos nie wyszlo, jesli nie jest to nie wyglada dobrze :|
Zanni Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 Ja tez robie taki stateczek, jest to wraith ze starcrafta :P niektorzy pewnie jeszcze wiedza o co chodzi :) http://wraith.republika.pl/wraith9.jpg, jednak model ma tydzien a juz mie sie nie podoba i bede robil go od nowa :P Ale to tak na marginesie.
Leru Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 Jesli to Ci wyglada na wraitha z Stara to nie wiem co Ty robisz [lol2]
Batou Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 Ludzie. Ile razy można pisać. Popraw temat, przeczytaj regulamin i na drugi raz go przestrzegaj : regulamin
Falcrum Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 czy nie można tak ustawić forum, że każdy nowy user najpierw przejdzie regulamin, a dopiero potem będzie mógł postować ?? Co do pracy...narazie kanciaty jak...model low-poly. Taki jest twój cel ?? Choć tak naprawdę nie trzeba tu nic zaorąglać...:| Nadrobisz te złudzenie szczegółami :) Pozdr
chveti Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 Cieniarsko........ ps.Falcrum ma racje trzeba by było zrobić takie coś
Cousken Napisano 21 Marzec 2004 Autor Napisano 21 Marzec 2004 Ogolem kiedy projektowalem statek kosmiczny nie przejmowalem sie za bardzo aerodynamika, gdzy toto ma latac wylacznie w kosmosie :) A \"kanciatosc\" narazie mi nie przeszkadza, przynajmniej jesli chodzi o kadlub itd. Pozniej, jak juz sam szieket statku bedzie gotowy, bede dodawal duzo detali. Chcialem zeby samo \"cialo\" statku bylo LP wlasnie. Pozniej dzis zamieszcze najprawdopodobniej jakis update... PS. Imho Wraith wierny orginalowi :)
empik Napisano 21 Marzec 2004 Napisano 21 Marzec 2004 taki jaaaaaaaakos kanciaty ten samolocik i chyba mu uciales skrzydala i tyly:P
Leru Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 Boze ludzie :D to jest WRAITH :D. A ten WIP ma tylko to wspolnego z nim ze lata w kosmosie i zuzywa duzo energi [lol2] E O F T
empik Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 a gdzie dalsze renderki co juz ci sie znudzil ten samolocik i go nie robisz?????[lol2]
Cousken Napisano 22 Marzec 2004 Autor Napisano 22 Marzec 2004 Samolocik robie, nie znudzilem sie, tylko cierpie na brak czasu i zaawansowane lenistwo :( (pierwszy krok to zdrowia to przyznanie sie do problemu! ;) ) Zamieszczam dwa nowe renderki z zrobionymi na szybko minigunami, jeszcze bez detali. Skrzydla ukrylem na jednym z nich jako, ze nie jestem z nich specjalnie zadowolony. Pojazd byl niestarwarsowy wczesniej, to co to teraz bedzie ;) Dzisiaj jeszcze powinienm zdarzyc zrobic plozy i ewntualnie nowe skrzydla.
Cousken Napisano 24 Marzec 2004 Autor Napisano 24 Marzec 2004 Zmienilem skrzydla na bardziej standardowe i zaczalem podlaczac je do kadluba.
Cousken Napisano 24 Marzec 2004 Autor Napisano 24 Marzec 2004 Nie zadzialala mi edycja. Pewnie brak cierpliwosci....
shampan Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 miniguny w kosmosie jakos nie bardzo mi pasuja ;p
dynio Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 Same krzywizny wcześniej widziałem a tu nagle w ostatni dowaliłeś porządnego mes smooth\'a ... wygląda conajmniej nieatrakcyjnie :/
Rekomendowane odpowiedzi