kuro Napisano 8 Maj 2009 Napisano 8 Maj 2009 Ale cóżesz tu wiele więcej poprawiać? :) Można by trochę zmniejszyć odblask na krzesłach po prawej.. oraz COŚ jest nie za bardzo z żyrandolem, ale nie jestem w stanie wytłumaczyć co... W każdym razie, "bardzo nieźle". :) Tak na boku tylko powiem że też czasami mam coś w stylu "nie tykam tej sceny więcej w życiu". :P Pozdrawiam.
Eddy__ Napisano 9 Maj 2009 Napisano 9 Maj 2009 żyrandol wygląda trochę sztucznie, i materiał tej szafki :) a tak poza tym to to na ścianach to bump ? nie to po środku tylko tam gdzie obrazy nad nimi :)
adam_m Napisano 9 Maj 2009 Napisano 9 Maj 2009 Niech zgadne, robiles to na kursie z Autodesk? Gdzie na kursach Autodesku, uczą takich rzeczy?
batystuka Napisano 10 Maj 2009 Napisano 10 Maj 2009 Ja robilem w Krakowie w kompugrafie i wlasnie bardzo podobna scene tam pokazywali jak zrobic, a kursy sa w kazdym duzym miescie chyba
_Orion_ Napisano 13 Maj 2009 Napisano 13 Maj 2009 Ja robilem w Krakowie w kompugrafie i wlasnie bardzo podobna scene tam pokazywali jak zrobic, a kursy sa w kazdym duzym miescie chyba jak się robi takie coś (sztukaterie) co jest na ścianach?
Neiraa Napisano 14 Maj 2009 Napisano 14 Maj 2009 No fajnie :] mi tez już chyba by się nie chciało więcej w tym dłubać.
snajper992 Napisano 23 Maj 2009 Napisano 23 Maj 2009 Obrazy strasznie płaskie się wydają, sprubuj dodać jakieś lekkie odbicia.
Rekomendowane odpowiedzi