qbanek Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 (edytowane) Witam wszystkich! Zapraszamy na www.mojotribe.eu gdzie zawiesilismy nowe showreele (reklama i film w jednym, wizki w drugim) + garsc informacji o studio. wszelkie komentarze mile widziane :) Pozdrawiam! Edytowane 13 Maj 2009 przez qbanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 hej, tyle do obejrzenia i nikt sie nie wypowiada?;p co do reel'i - muzyka straszliwie stockowa, w ogole nie chwytliwa (poza tym koncowka muzyki reela wizkowego az sie prosi o przejscie godzilli, albo chociaz przylot smiglowca z ekipa swat;) ). niektore projekty bardzo spoko, ale kurde przez ta muzyke nie chce mi sie do tego wracac..no ale moze to tylko moje spaczenie. co do samej strony - po pewnym czasie to kapiace czerwone zapetlone cos zaczyna dzialac na nerwy:) to tak na pierwszy rzut;) pozdr mt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 To prawda, muzyka niszczy całe wrażenie całe wrażenie. A podziwiać jednak jest co. Widzę wizki Lisa, jak i Mario. Ogólnie pozytywnie, czasem może zbyt chaotyczna praca kamery jak dla mojego starczego oka. ;) Gdyby jeszcze nie ta muzyka, puszczona jakby wprost z wbudowanego w tanie organki odtwarzacza... Edit:/ Ah, dodam, że komentuję tylko reel architektoniczny, drugi w zasadzie mnie nie interesuje, a i nie znam się. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 No tez zauwazylem wizki Maria :-) całkeim fajne /poza muza oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Użytkownik Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 Wizki same w sobie są super. Showreel fatalny, chaotyczne ujęcia. Gdyby zajął się tym ktoś kto się na tym zna to na podstawie tak świetnych wizek powstał by znakomity showreel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 26 Sierpień 2009 Share Napisano 26 Sierpień 2009 Muzyka jak muzyka nie kazdy chce płacić 200k za utwór do reela więc kupuje się ze stocków. Łatwiej jak pracuje się z muzykiem. Reklama reel bardzo fajny. Fakt montaż mogłby być bardziej narracyjny jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi