Napisano 21 Marzec 200421 l GŁOSUJCIE...MACIE NA TO 2 TYGODNIE...:) REGULAMIN KONKURSU Zadaniem jest wykonanie figurki (Kiwaczka) wraz z podstawką (może być ta moja :). Kiwaczek - dowolna postać przedstawiona jako figurka zrobiona z \"drutów\" ( nie wiem jak to nazwać ) Material - najlepiej chrom, ale jeśli komp nie daje rady może być też bez materiałów Podłoże - dowolne Konkurs będzie odbywał się etapowo. Etap 1 trwa 2 tygodnie Po 2 tygodniach Zostanie założona SONDA, w której to Wy będziecie głosować na najlepszego kiwaczka. Głosować będziemy przez 2 tygodnia, aż do końca 2 części ( kolejnego konkursu). Wyniki będą zamieszczane tutaj, w tym temacie, natomiast sonda zostanie usunięta i zastąpiona nową... 1 sondy zakładam drugie Niedziele. Wszystkie dotychczasowe prace wejdą do głosowania. Możecie też wejść na stronkę przygotowaną przez Skila i tam wybrać faworyta... http://www.angelfire.com/blog/illy10/index.htm PS. Liczę na uczciwość i mam nadzieję, że nie będziecie głosowac na siebie...:P Falcrum: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Skilo: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. Quadysz: 1. 2. Bobby Digital: 1. 2. 3. Kx: 1. 2. 3. 4. 5. 6. Empik: 1. 2. 3. 4. Chwieti: 1. 2. 3. 4. Chris: 1. 2. 3. SCORPI: 1. IKIM: 1. Master Kielbaster: 1. 2. Everyman: 1. 2. 3. 4. MrRychu: 1. 2. 3. 4. Sanki: 1. 2. Sankit: 1. Legolas: 1. Vertis: 1.
Napisano 21 Marzec 200421 l Przydała by się jakaś preselekcja, np. żeby autorzy wybrali spośród swoich prac 2-3 najlepsze... za dużo tego
Napisano 21 Marzec 200421 l a moze na autora tylko?!?! ja nie glosuje na siebie. nawet zdradzam ze glosuje na Everymana obrazek 3 Pzdr
Napisano 21 Marzec 200421 l Autor Sonda zostanie taka jaka jest w tej postaci... Wszystkie zmiany zostaną wprowadzine w 2 edycji konkursu... Najparawdopodnobniej będzie już strona kiwaczków, więc wszystko bedzie dopięte na ostatni guzik :D Skilo - głosujemy na konkretnego iwaczka, a nie na autora...chyba popadłeś w samozadowolenie :P Pozdr
Napisano 21 Marzec 200421 l Falcrum - glupio mi sie zrobilo jak sie okazalo ze moich prace jest 15 (wiem wstydze sie) ale mi najbardziej praca Everymana sie podoba IMHO
Napisano 21 Marzec 200421 l Autor Proszę nie robić tu kryptoreklam...każdy niech sam zadecyduje na kogo głosować...:|
Napisano 21 Marzec 200421 l :( spoznilem sie :( na sonde sie jusz nie zalapalem :( przykro mi strasznie :(:(:(
Napisano 22 Marzec 200421 l Ja zagłosowałem rzeczywiście za dużo... prawie minute mi sie strona ładowała... co to ma być...
Napisano 22 Marzec 200421 l no troszku duzo tego - w 2 edycji trzeba bedzie zmienic... ale teraz przynajmniej jest w czym wybierac ;-D... swoj glos tez juz oddalem chociaz bardzo ciezko bylo sie zdecydowac... THX Skilo ZA TWOJ GLOS ;-D
Napisano 22 Marzec 200421 l moim zdaniem powinniscie podac parametry, albo gotowa scene z chromem zeby pozosalo tylko modelowanie, bo jezeli ktos nie umie sobie ustawic dobrych refleksow, od razu leci w dol :)
Napisano 22 Marzec 200421 l everyman - wszystko mi sie podoba, zwlaszcza klimat, ja niestety uzywalem gotowej sceny od Falcruma. Wiec nie chce wygrac... aha i prosilem zeby obrazka mojego z czaska nie dawac bo czaszka jest zapozyczona, no ale trudno
Napisano 22 Marzec 200421 l hmmm gotowa scena od Falcruma... gdzies musialem ja przeoczyc bo nie zauwazylem ze takowa dal ;-p... musze jeszcze raz popatrzec i zobaczyc jak ustawil materialy i swiatla - czegos sie naucze ;-D... Skilo: nie wiem czemu nie chcesz wygrywac... skoro mozna bylo wykozystac gotowa scene to kazdy mogl jej uzyc - chyba ze umial lepiej... wiec szanse byly wyrownane... PS zgubiles na swojej stronie \"pulp fiction\" ze strony 8
Napisano 22 Marzec 200421 l Autor Jeszcze dużo rzeczy jest niedopracowane w Konkursie Kiwaczkowym... Wszystko się zmieni w 2 etapie...na który już zapraszam :) Będzie www :D Sonda będzie miała miniaturki prac, więc będzie się o wiele szybciej ładować oraz będzie bardziej czytelna... Coś w stylu www Skila, lecz lepsze :D Everyman - scena jest, była i będzie...nie wszyscy potrafili ją dobrze wykorzystać, ale tak jak mówisz...\"szanse były wyrównane...\" Darkelf...scena jest...wystarczy poszukać, albo Mnie poprosić :P:D A więc głosujcie i róbcie nowe Kiwaczki...2 etap konkursu już się trwa !! Pozdr
Napisano 22 Marzec 200421 l Autor A czy 2 razy głosuje się na prezydenta ??:D Głupie pytanie ( bez obrazy ;) )
Napisano 22 Marzec 200421 l Moze zrobimy ze w drugiej czesci kazdy autor wybierze tylko swoje 2 albo 3 najlepsze wg niego... zeby nie bylo ze ja mam 15 a ktos 2... co wy na to, Falcrum??
Napisano 23 Marzec 200421 l tak ja chveti napisalem ten post bo ten temat musi byc na 1 miejscu aha czemu prawie nikt nie glosuje??
Napisano 24 Marzec 200421 l No rzeczywiście głosów nie zawiele, no ale to dopiero 3 dzień... A są 2 tygodnie:) Cierpliwości:) Pozdrawiam Buu... dwa razy mi się napisał post, nie wiem czemu:( No i jeszcze nie mogę skasować jednego:(( Dziwne, dopiero co dwa posty były już jest jeden nierozumiem:D
Napisano 1 Kwiecień 200421 l Autor Przypominam, że zostało 2 dni głosowania.... Koledzy...to tak mało roboty (wystarczy zaznaczyć i kliknąć przycisk...), może dołożycie jeszcze parę głosów ?? Coś wątpię w 2 edycję Kiwaczków...:( Mam nadzieję, że się mylę...:|
Napisano 1 Kwiecień 200421 l tez ma taka nadzieje bo naprawde cos malo tych glosow ko 45 glosow na ponad 3000 uzytkownikow
Napisano 3 Kwiecień 200421 l Autor Pozwolę sobie już zakończyć 1 konkurs Kiwaczkowy (sorki, że nie po 12:00...i ta zainteresowanie jest znikome :( ) Jak wynika z SONDY udział w onkursie wzielo 47 osób (na 3318 użytowników ;( ) Dzięi za wszystkie :) Z ogromną ilością głosów jakie dostał Ikim ( :D ) oświadczam, że to On wygrywa 1 KONURS KIWACZKOWY (pewnie i ostatni...:( ) GRATULACJE Ikim !! ( Teraz mogę powiedzieć, że na Ciebie głosowalem...:P ) Mam nadzieję, że jeszcze parę Kiwaczków powstanie...:) 2 SONDY narazie nie zakladam...Warto ?? Ta małe zainteresowanie...:| Wielie THX wszystkim uczestniczącym w konkursie !! Niech moc(z) będzie z Wami !! :) Pozdrawiam
Napisano 3 Kwiecień 200421 l Oj wszystkie prace są b. ładne powstrzymam się od głosu bo naprawdę nei wiem na kogo głosować :D
Napisano 3 Kwiecień 200421 l Autor Głosowanie jest już zakończone...Sonda zostanie jeszcze do kończa weekendu, alby każdy zobaczył kto wygrał...potem zostanie zastąpiona nową...z nowymi Kiwaczkami...:) Pozdr
Napisano 4 Kwiecień 200421 l jeee nie zapomnij o moim :D pachnie mi tu zwyciestwem w nastepnym konkursie :D
Napisano 4 Kwiecień 200421 l hehe ta jasne :] narazie jest chyba ze 7 nowych kiwaczkow na nowa sonde ale moze bedzie wiecej!!
Napisano 4 Kwiecień 200421 l Autor Ostatecznie zamykam tę sondę...konkurs się już zakończył (1 etap). Proszę już nic nie pisać... Już niedługo będzie 2 sonda 2 konkursu... Więcej informacji znajdziecie w dziale WIP: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9475&page=13 Pozdr