Napisano 15 Maj 200915 l Irena to doskonały cyborg - tropiciel ze sławnej serii ptysiów szukaczy. Dzięki supernowoczesnej latarce jest w stanie znaleźć nawet wczorajszy dzień. Seria limitowana zawiera model z niezwykle przydatnym i modnym zarostem! ps. sory za ten opis... ---- Kolejne podejście. Mam nadzieję, że tym razem uda mi się zdobyć głos :D Będzie prosto i bez bajerów. Wybaczcie. Szkic: Inspiracje: http://www.marko.kqs.pl/galerie/k/kozaki-trapery-sniegowce_228.jpg Edytowane 31 Maj 200915 l przez prrrszalony
Napisano 16 Maj 200915 l Ja bym mu zmienił wyraz twarzy trochę :P Zgodnie z Twoją inspiracją na taki trochę bardziej "kozacki" ;) :P
Napisano 23 Maj 200915 l Autor Chciałem zrobić ciut męską kobite. Widocznie przesadziłem. Teraz wygląda to tak. Banalnie, ale nie potrzebny jej wymyślniejszy kostium do szukania bursztynków na plaży i temu podobnych, zostawiających ślady mikrusów :P
Napisano 24 Maj 200915 l Fiu, fiu. Sie kolega rozbrykał. Stary, duze wrażenie robi twój update. Powodzenia, bo z całą stanowczością podtrzymuję co napisałem ci kiedys w komentarzu w teczce.
Napisano 24 Maj 200915 l Czyzbys się wzorował na tej pani? http://i7.photobucket.com/albums/y251/Korvec/actrizprotagonista.jpg Ale z wysokością czoła jednak przegiąłeś pozatym przyjemnie.
Napisano 24 Maj 200915 l Autor Dzięki za odzew :D To wysokie czoło mi się podoba, ale trochę je przytęperowałem. Ech.. Tak to teraz wygląda (nie jestem zbyt mocny w tych całych machinach, co niestety widać :) ):
Napisano 25 Maj 200915 l Autor Dobra, wystarczy tego. I tak się cieszę, że znalazłem na to czas :D rozumiem, że jeszcze jakieś ujęcie drugie ma być, hmm... edit. jakaś przeróbka na szybko Edytowane 25 Maj 200915 l przez prrrszalony
Napisano 25 Maj 200915 l Dobrze by było jednak ujawnić drugą rękę bo wygląda jakby sobie w tyłku grzebała a broń na plecach zawieszona była... złamałeś jej łydkę i bardzo dziwnie płasko wygląda ten but... nie wiadomo ogólnie czy ona ma jakiś plecak czy co, bo mechanizmy jakieś zza pleców wystają, tak jakbyś najpierw przerysował maniure a potem dodawał od siebie jakieś mechaniory... :P pozdrawiam
Napisano 31 Maj 200915 l Autor problem w tym, że ona nie miała mieć ręki Patrzcie do góry! ps. Udało mi się skończyć :D nie powala, ale podobno liczą się chęci :D