Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Irena to doskonały cyborg - tropiciel ze sławnej serii ptysiów szukaczy. Dzięki supernowoczesnej latarce jest w stanie znaleźć nawet wczorajszy dzień. Seria limitowana zawiera model z niezwykle przydatnym i modnym zarostem!

noirena.jpg

ps. sory za ten opis...

----

Kolejne podejście. Mam nadzieję, że tym razem uda mi się zdobyć głos :D

Będzie prosto i bez bajerów. Wybaczcie.

Szkic:

scan10259.jpg

Inspiracje:

http://www.marko.kqs.pl/galerie/k/kozaki-trapery-sniegowce_228.jpg

Edytowane przez prrrszalony
  • Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Chciałem zrobić ciut męską kobite. Widocznie przesadziłem. Teraz wygląda to tak. Banalnie, ale nie potrzebny jej wymyślniejszy kostium do szukania bursztynków na plaży i temu podobnych, zostawiających ślady mikrusów :P

czikitacopy.jpg

Napisano

Fiu, fiu. Sie kolega rozbrykał. Stary, duze wrażenie robi twój update. Powodzenia, bo z całą stanowczością podtrzymuję co napisałem ci kiedys w komentarzu w teczce.

Napisano

Dzięki za odzew :D To wysokie czoło mi się podoba, ale trochę je przytęperowałem. Ech..

Tak to teraz wygląda (nie jestem zbyt mocny w tych całych machinach, co niestety widać :) ):

czikitacopy1.jpg

Napisano (edytowane)

Dobra, wystarczy tego. I tak się cieszę, że znalazłem na to czas :D rozumiem, że jeszcze jakieś ujęcie drugie ma być, hmm...

czikitacopy2.jpg

edit. jakaś przeróbka na szybko

czikitacopy3.jpg

Edytowane przez prrrszalony
Napisano

Dobrze by było jednak ujawnić drugą rękę bo wygląda jakby sobie w tyłku grzebała a broń na plecach zawieszona była... złamałeś jej łydkę i bardzo dziwnie płasko wygląda ten but... nie wiadomo ogólnie czy ona ma jakiś plecak czy co, bo mechanizmy jakieś zza pleców wystają, tak jakbyś najpierw przerysował maniure a potem dodawał od siebie jakieś mechaniory... :P pozdrawiam

• Like 1

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności