prrrszalony Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 (edytowane) Irena to doskonały cyborg - tropiciel ze sławnej serii ptysiów szukaczy. Dzięki supernowoczesnej latarce jest w stanie znaleźć nawet wczorajszy dzień. Seria limitowana zawiera model z niezwykle przydatnym i modnym zarostem! ps. sory za ten opis... ---- Kolejne podejście. Mam nadzieję, że tym razem uda mi się zdobyć głos :D Będzie prosto i bez bajerów. Wybaczcie. Szkic: Inspiracje: http://www.marko.kqs.pl/galerie/k/kozaki-trapery-sniegowce_228.jpg Edytowane 31 Maj 2009 przez prrrszalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 to baba czy chlop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 Ja bym mu zmienił wyraz twarzy trochę :P Zgodnie z Twoją inspiracją na taki trochę bardziej "kozacki" ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 skibke krótkie nogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 23 Maj 2009 Autor Share Napisano 23 Maj 2009 Chciałem zrobić ciut męską kobite. Widocznie przesadziłem. Teraz wygląda to tak. Banalnie, ale nie potrzebny jej wymyślniejszy kostium do szukania bursztynków na plaży i temu podobnych, zostawiających ślady mikrusów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Fiu, fiu. Sie kolega rozbrykał. Stary, duze wrażenie robi twój update. Powodzenia, bo z całą stanowczością podtrzymuję co napisałem ci kiedys w komentarzu w teczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 jak dla mnie to ona ma za duże czoło reszta mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Czyzbys się wzorował na tej pani? http://i7.photobucket.com/albums/y251/Korvec/actrizprotagonista.jpg Ale z wysokością czoła jednak przegiąłeś pozatym przyjemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 Dzięki za odzew :D To wysokie czoło mi się podoba, ale trochę je przytęperowałem. Ech.. Tak to teraz wygląda (nie jestem zbyt mocny w tych całych machinach, co niestety widać :) ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 25 Maj 2009 Autor Share Napisano 25 Maj 2009 (edytowane) Dobra, wystarczy tego. I tak się cieszę, że znalazłem na to czas :D rozumiem, że jeszcze jakieś ujęcie drugie ma być, hmm... edit. jakaś przeróbka na szybko Edytowane 25 Maj 2009 przez prrrszalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Dobrze by było jednak ujawnić drugą rękę bo wygląda jakby sobie w tyłku grzebała a broń na plecach zawieszona była... złamałeś jej łydkę i bardzo dziwnie płasko wygląda ten but... nie wiadomo ogólnie czy ona ma jakiś plecak czy co, bo mechanizmy jakieś zza pleców wystają, tak jakbyś najpierw przerysował maniure a potem dodawał od siebie jakieś mechaniory... :P pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 problem w tym, że ona nie miała mieć ręki Patrzcie do góry! ps. Udało mi się skończyć :D nie powala, ale podobno liczą się chęci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi