Lamia Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 to taka moja stara pracka, farmat 100x70, tempera suchym pędzlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 a to portrecik mojego szefa:) robilem go ze zdjecia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 a tutaj dorwalem farbki plakatowe i musialem sie odstresowac:) i wyszlo mi takie cos w 10 moze 15 minutek:D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 A ja nie mam szefa, wiec zrobilem portret czaszki. Troche wybrakowana mi sie trafila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Dalej lece z czaszką. Szczeka jej odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 odpada odrazu. wesola czaszka i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 hihi mialem zaszczepic nowy temacik ale po co jak mozna rozruszac ten watek:-) pozdro!taka 3h pracka caly czas walcze z anatomia:-( troszke zle wykadrowalem i juz widze amse niedocjagniec ale zaszczepie to tu bo meczylem sie z brazowym papierem i biala kretka:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Lukasz: Fajna technika. Podoba mi sie tez zlapanie proporcji. Tylko w nogach, a szczegolnie w prawym udzie skroty nie czytaja sie najlepiej. Do kompletu moich prac, dorzucam kilka z teczki, format 100x70: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 ładna kreseczka:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 To niezłą teczke miałeś;) Dwie ostatnie chyba najlepsza. Mnie tylko smuci fakt, że mój kumpel w tym roku w wawie za teczkę miał tylko 20pkt :/ - aż się boję co będzie za rok jak ja będę próbował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Potafisz uzasadnic uciecia tych postaci ?, proacuj na proporcjami (krzeseł tez), skrotami oraz roznorodnoscia kreski pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 a ja dalej walcze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 a ja dalej wacze:-) format 100x70 farby plakatowe bo olejnych mi szkoda:p Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 i kolejna pracka:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 cos upadla ten temacik takie szybkie szkice z referek:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 Odświezam wątek!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 dobry pomysł :) Szybkie szkice z modelem. i jeszcze jeden o którym zapomniałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 Vorek wow swietne te szkice!! le czasu srednio na jeden?? naprawde super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 dzięki, limit był pół godziny ale średnio jeden szkic to ok 15 min., przynajmniej "baza" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 Poznaj siebie od środka! Szkielet, inaczej kościec lub układ kostny (łac. skeleton): Na początek zaczniemy od CZASZKI. Wszyscy zainteresowani tym tematem niech wezmą udział. Zadanie polega na szczegółowym narysowaniu CZASZKI oraz opisaniu jej. Liczy się pomysłowość, i zgodność z anatomią. Dobrze by było jakoś się umówić i żeby powstały prace z kilku widoków: z przodu, z tyłu, z boku, z góry i z dołu oraz ¾. Każdy może również zrobić wszystkie widoki zarówno osobno jak i na jednej pracy. Tylko prace ukończone należy umieszczać w tym wątku. Zaczynamy od dzisiaj (11.01.2007). Zakończymy za dwa tygodnie (25.01.2007) Chciałbym żeby też można było wchodząc na ten wątek się czegoś nauczyć i poznać, nie tylko wizualnie. Ważne jest by móc później to co widzisz poprawnie nazywać oraz wiedzieć gdzie jest np. kość ciemieniowa, lub gdzie znajduje się wyrostek kłykciowy itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 czesc !! ja dorzucam takie cos... I taka prosba czy autor albo moderator mogłby przypiac do tego watku miniatorke ?/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 heya a tu pare moich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 To moze i ja cos wstawie :) (na podstawie fotki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi