Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Jeszcze raz dziękuje wszystkim za głosy w poprzedniej bitwie.

Mam zaszczyt poprowadzić kolejną. :)

Tematem tej bitwy będzie exterior! :P

A dokładnie: Muzeum Sztuki Współczesnej w Niterói

referencja:

malex.jpg

hires: http://img193.imageshack.us/img193/4753/hires.jpg

A tu pare przydatnych linków:

1.

2.

3.

4.

Mam nadzieję, że za bardzo nie zawaliłem z tym... Długo się zastanawiałem co dać.

POWODZENIA!

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mi tam sie refka podoba:)

Budynek może niespecjalnie ale do bitwy jak najbardziej sie nadaje.

Napisano

Dokładnie, do bitwy jak znalazł:) Powodzenia wszystkim, którzy się podejmą;)

Pozdr

Napisano

zaje..... ty budynek, ale za cienki jestem do dokładnego wymodelowania i czasu na próby brak, ale to jeden z moich ulubionych Oscara. :)

Napisano

Zgłaszam swój udział... póki co jestem na takim etapie:

123ndj.jpg

Coż jak zobaczę model od innych to pewnie zacznę od nowa :D

Napisano

Dobrze jest, don't panic:) Ja jestem na etapie dziergania tych podjazdów, a właściwie barierek, później już będzie z górki:)

Powodzenia jeszcze raz wszystkim:)

Pozdr

Napisano
  • Autor

Lubus, świetnie idzie.

Mam nadzieje, że jakaś frekwencja się już wytworzyla, pozdrawiam

i poganiam :P bo to w końcu MINI bitwa :P

Napisano

Zainteresowania widzę brak:) Wrzucam swoje na zachętę:) Dalekie od ideału, sporo niedociągnięć i niezgodności:)

niteroi01.jpg

.

niteroi01bw.jpg

Pozdr i mam nadzieję, że w wakacje pojawi się więcej chętnych do udziału w minibitwach:)

Napisano

Przyznam szczerze, że 'chodnik' też teraz bym zmienił, ale nie mam zamiaru już nad tym siedzieć. Tym bardziej, że dziergałem to na wspaniałym Pentium III 1GHz, 512MB RAM'u i GeForce II z 64MB na pokładzie:D. Do tego stary max i równie stary VRay:D

Super, gdyby ktoś jeszcze coś podrzucił od siebie:)

Pozdr

Napisano

Mam teraz chwilę wolną i jak tylko znajdę plik z projektem na dysku... to postaram się to skończyć :D

Napisano

Co myślicie o rozpoczęciu nowego tematu od lipca? Będą w ogóle chętni w okresie wakacyjnym na takie zabawy, czy nie ma sensu tego ciągnąć dłużej? Tylko wiecie, tak szczerze;)

Pozdr

Napisano

Ja być moze bede sie pisał :)) tyle ze ja zaczynam poki co walki z wizkami wiec moze byc popelina , ale mozecie liczyć na mnie ;) cos tam wyskrobe jak odpalicie temat od lipca ....... pozdro

Napisano

Touch - ja w zasadzie będę chętny. Nie wiem jeszcze jak mój czas na lipiec ale jeśli podejdzie mi temat to zrobię co w mojej mocy żeby cosik wyskrobać.

Napisano

Ja prawdopodobnie też, narazie kończe zlecenie a potem się zobaczy. Zależy też od tematu.

Napisano

To jak, dorzuca ktoś swoją wersję do obecnej minibitwy, czy zakładamy nowy temat z nową refką?:)

Napisano

Ja tez bym byl zainteresowany jesli uda mi sie rozwiazac problem z Vray'em. Noi ja bym byl za nowa refka :)

Pozdrawiam :)

Napisano
  • Autor

no więc jeśli Lubus nie skończył to Touch wygrywa walkowerem i wybiera kolejną referke.

Szkoda mi troche, że ta mb okazała się klapą..

Napisano

Jeśli o mnie chodzi to nową.

Z czysto egoistycznego powodu coś z dużą ilościa zieleni (to właśnie w wolnych chwilach ćwiczę więc temat by się pokrywał co dałoby 100% mojego udziału).