Napisano 20 Maj 200915 l Witam. Jeszcze raz dziękuje wszystkim za głosy w poprzedniej bitwie. Mam zaszczyt poprowadzić kolejną. :) Tematem tej bitwy będzie exterior! :P A dokładnie: Muzeum Sztuki Współczesnej w Niterói referencja: hires: http://img193.imageshack.us/img193/4753/hires.jpg A tu pare przydatnych linków: 1. 2. 3. 4. Mam nadzieję, że za bardzo nie zawaliłem z tym... Długo się zastanawiałem co dać. POWODZENIA!
Napisano 20 Maj 200915 l Mi tam sie refka podoba:) Budynek może niespecjalnie ale do bitwy jak najbardziej sie nadaje.
Napisano 21 Maj 200915 l Dokładnie, do bitwy jak znalazł:) Powodzenia wszystkim, którzy się podejmą;) Pozdr
Napisano 25 Maj 200915 l zaje..... ty budynek, ale za cienki jestem do dokładnego wymodelowania i czasu na próby brak, ale to jeden z moich ulubionych Oscara. :)
Napisano 25 Maj 200915 l Zgłaszam swój udział... póki co jestem na takim etapie: Coż jak zobaczę model od innych to pewnie zacznę od nowa :D
Napisano 25 Maj 200915 l Dobrze jest, don't panic:) Ja jestem na etapie dziergania tych podjazdów, a właściwie barierek, później już będzie z górki:) Powodzenia jeszcze raz wszystkim:) Pozdr
Napisano 6 Czerwiec 200915 l Autor Lubus, świetnie idzie. Mam nadzieje, że jakaś frekwencja się już wytworzyla, pozdrawiam i poganiam :P bo to w końcu MINI bitwa :P
Napisano 24 Czerwiec 200915 l Zainteresowania widzę brak:) Wrzucam swoje na zachętę:) Dalekie od ideału, sporo niedociągnięć i niezgodności:) . Pozdr i mam nadzieję, że w wakacje pojawi się więcej chętnych do udziału w minibitwach:)
Napisano 24 Czerwiec 200915 l Przyznam szczerze, że 'chodnik' też teraz bym zmienił, ale nie mam zamiaru już nad tym siedzieć. Tym bardziej, że dziergałem to na wspaniałym Pentium III 1GHz, 512MB RAM'u i GeForce II z 64MB na pokładzie:D. Do tego stary max i równie stary VRay:D Super, gdyby ktoś jeszcze coś podrzucił od siebie:) Pozdr
Napisano 26 Czerwiec 200915 l Mam teraz chwilę wolną i jak tylko znajdę plik z projektem na dysku... to postaram się to skończyć :D
Napisano 29 Czerwiec 200915 l Co myślicie o rozpoczęciu nowego tematu od lipca? Będą w ogóle chętni w okresie wakacyjnym na takie zabawy, czy nie ma sensu tego ciągnąć dłużej? Tylko wiecie, tak szczerze;) Pozdr
Napisano 29 Czerwiec 200915 l Ja być moze bede sie pisał :)) tyle ze ja zaczynam poki co walki z wizkami wiec moze byc popelina , ale mozecie liczyć na mnie ;) cos tam wyskrobe jak odpalicie temat od lipca ....... pozdro
Napisano 1 Lipiec 200915 l Touch - ja w zasadzie będę chętny. Nie wiem jeszcze jak mój czas na lipiec ale jeśli podejdzie mi temat to zrobię co w mojej mocy żeby cosik wyskrobać.
Napisano 1 Lipiec 200915 l Ja prawdopodobnie też, narazie kończe zlecenie a potem się zobaczy. Zależy też od tematu.
Napisano 1 Lipiec 200915 l To jak, dorzuca ktoś swoją wersję do obecnej minibitwy, czy zakładamy nowy temat z nową refką?:)
Napisano 1 Lipiec 200915 l Ja tez bym byl zainteresowany jesli uda mi sie rozwiazac problem z Vray'em. Noi ja bym byl za nowa refka :) Pozdrawiam :)
Napisano 1 Lipiec 200915 l Autor no więc jeśli Lubus nie skończył to Touch wygrywa walkowerem i wybiera kolejną referke. Szkoda mi troche, że ta mb okazała się klapą..
Napisano 1 Lipiec 200915 l Jeśli o mnie chodzi to nową. Z czysto egoistycznego powodu coś z dużą ilościa zieleni (to właśnie w wolnych chwilach ćwiczę więc temat by się pokrywał co dałoby 100% mojego udziału).