navi Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 witam:) przectawiam maly upgrade moiej pracy, jest to postacc do animacij, hehe narazie tylko glowa co jest wywolane brakiem czasu:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 Witam narazie niewiele sam nie wiem co to ma przedstawiac ale robota mi to jakos nie przypomina :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 Ja bym jeszcze oddalił kamerke. I przesunął w dół. PS: Czy ja dobrze widze że zakłaadsz do każdego update\'u nowy temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 jezeli masz zamiar zrobic cos a\'la terminator to ci to niewychodzi zbytnio, musisz troche gosciawoi usmiesh podreperowac poniewaz wyraza on nic, a powinien emanowac zlascia (chyba) i zrob wiecej elementow takich jak rurki przewody chipy, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 ta twarz - gazeta z twarzą (postrzępiona) wrzucona na robota zabawkę . zbyt sztucznie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 hahaha no zajebisty render ..99% z niego to czarne tlo ;D gratuluje pomyslowosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 2 render przectawia tylko na jakiej odleglosci bedzie ta postac jak bede animowallllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!. a co do termonatora, to nigdy niemnialem zamiaru go zrobic, potrzbowalem jakos nazwac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 strasznie duże i czarne ma na głowie AFRO. zakrywa mu cały korpus i nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 zgadzam sie z pierzakiem. POwinien iśc do fryzjera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miroslav Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 no i ta skóra powinna byc zdaje sie nieco grubsza, np modyfikatorem shell czy cos w tym guscie, pokaz to nieco z boku w perspektywie... twarz jakas strasznie kwadratowa, czy mi sie zdaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 to mi wyglada troche em eh ten tego dziwacznie jak by mu cos troche glowy rozszarpalo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 mozesz pokazac sama czache ?? bez tego nieszczesnego kawalka skory ?? i w roznych ujeciach chyba ze to ma byc tylko tak i tak bedzie pokazane i tylko tyle bedzie widac, to wtedy proponuje narysowac to w 2d :] a i czemu co i rusz natykam sie na nowe tematy twoje z tym samym obrazkiem ?? przeciez to bez sensu co i rusz zakladac nowy topic zeby jeden rysunek pokazac, raz z bliska raz z daleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 tak racija powinna byc grubsza, tez tak mysle jeszcze dzisiaj bede poprawial:)co ma byc poszarpana, tylko teraz pracuje nad tym zeby jakos pasowala do tego zelastwa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 cieniutko oj cieniutko nawet bardzo :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 sorry zaq te tematy ale jestem tu zupelnie nowy i nieznam sie wiec 2 raz tego niezrobie , jak macie jakies uwagi to piszczie jestem tu dopiero 2 dzien, na tej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIZO Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Pajacu robimy bitwe mój kuzyn sk8 chce sie z nami zmierzyć w bitwie 2d mamy tydzień jeszcze nie mamy tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Jak na razie to nie za ciekawie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2004 jeszcze raz umiescilem render, poprzednio zostal on skasowany mam nadzieje ze wskazeci jakies bledy :)pozdro(robot jest nieskączony!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 hyba lewe oko mu wypadlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIZO Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 Batman dlaczego juz nic nie robisz hehe Mniałeś go dokończyć =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 15 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2004 shizo, ty chyba specjalnie to robisz hehe, pogadamy w szkole men, a co do tego projektu to wlasnie robie , tylko czekam na faze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi