Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam:) przectawiam maly upgrade moiej pracy, jest to postacc do animacij, hehe narazie tylko glowa co jest wywolane brakiem czasu:(

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jezeli masz zamiar zrobic cos a\'la terminator to ci to niewychodzi zbytnio, musisz troche gosciawoi usmiesh podreperowac poniewaz wyraza on nic, a powinien emanowac zlascia (chyba) i zrob wiecej elementow takich jak rurki przewody chipy, itp.

Napisano

2 render przectawia tylko na jakiej odleglosci bedzie ta postac jak bede animowallllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!. a co do termonatora, to nigdy niemnialem zamiaru go zrobic, potrzbowalem jakos nazwac .

Napisano

no i ta skóra powinna byc zdaje sie nieco grubsza, np modyfikatorem shell czy cos w tym guscie, pokaz to nieco z boku w perspektywie...

twarz jakas strasznie kwadratowa, czy mi sie zdaje?

Napisano

mozesz pokazac sama czache ?? bez tego nieszczesnego kawalka skory ?? i w roznych ujeciach chyba ze to ma byc tylko tak i tak bedzie pokazane i tylko tyle bedzie widac, to wtedy proponuje narysowac to w 2d :] a i czemu co i rusz natykam sie na nowe tematy twoje z tym samym obrazkiem ?? przeciez to bez sensu co i rusz zakladac nowy topic zeby jeden rysunek pokazac, raz z bliska raz z daleka

Napisano

tak racija powinna byc grubsza, tez tak mysle jeszcze dzisiaj bede poprawial:)co ma byc poszarpana, tylko teraz pracuje nad tym zeby jakos pasowala do tego zelastwa :(

Napisano

sorry zaq te tematy ale jestem tu zupelnie nowy i nieznam sie wiec 2 raz tego niezrobie , jak macie jakies uwagi to piszczie jestem tu dopiero 2 dzien, na tej stronie

Napisano

jeszcze raz umiescilem render, poprzednio zostal on skasowany mam nadzieje ze wskazeci jakies bledy :)pozdro(robot jest nieskączony!)

Napisano

shizo, ty chyba specjalnie to robisz hehe, pogadamy w szkole men, a co do tego projektu to wlasnie robie , tylko czekam na faze.