Napisano 22 Marzec 200420 l witam:) przectawiam maly upgrade moiej pracy, jest to postacc do animacij, hehe narazie tylko glowa co jest wywolane brakiem czasu:(
Napisano 22 Marzec 200420 l Witam narazie niewiele sam nie wiem co to ma przedstawiac ale robota mi to jakos nie przypomina :(
Napisano 22 Marzec 200420 l Ja bym jeszcze oddalił kamerke. I przesunął w dół. PS: Czy ja dobrze widze że zakłaadsz do każdego update\'u nowy temat?
Napisano 22 Marzec 200420 l jezeli masz zamiar zrobic cos a\'la terminator to ci to niewychodzi zbytnio, musisz troche gosciawoi usmiesh podreperowac poniewaz wyraza on nic, a powinien emanowac zlascia (chyba) i zrob wiecej elementow takich jak rurki przewody chipy, itp.
Napisano 22 Marzec 200420 l ta twarz - gazeta z twarzą (postrzępiona) wrzucona na robota zabawkę . zbyt sztucznie to wygląda
Napisano 22 Marzec 200420 l hahaha no zajebisty render ..99% z niego to czarne tlo ;D gratuluje pomyslowosci
Napisano 23 Marzec 200420 l Autor 2 render przectawia tylko na jakiej odleglosci bedzie ta postac jak bede animowallllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!. a co do termonatora, to nigdy niemnialem zamiaru go zrobic, potrzbowalem jakos nazwac .
Napisano 23 Marzec 200420 l no i ta skóra powinna byc zdaje sie nieco grubsza, np modyfikatorem shell czy cos w tym guscie, pokaz to nieco z boku w perspektywie... twarz jakas strasznie kwadratowa, czy mi sie zdaje?
Napisano 23 Marzec 200420 l to mi wyglada troche em eh ten tego dziwacznie jak by mu cos troche glowy rozszarpalo:P
Napisano 23 Marzec 200420 l mozesz pokazac sama czache ?? bez tego nieszczesnego kawalka skory ?? i w roznych ujeciach chyba ze to ma byc tylko tak i tak bedzie pokazane i tylko tyle bedzie widac, to wtedy proponuje narysowac to w 2d :] a i czemu co i rusz natykam sie na nowe tematy twoje z tym samym obrazkiem ?? przeciez to bez sensu co i rusz zakladac nowy topic zeby jeden rysunek pokazac, raz z bliska raz z daleka
Napisano 23 Marzec 200420 l Autor tak racija powinna byc grubsza, tez tak mysle jeszcze dzisiaj bede poprawial:)co ma byc poszarpana, tylko teraz pracuje nad tym zeby jakos pasowala do tego zelastwa :(
Napisano 23 Marzec 200420 l Autor sorry zaq te tematy ale jestem tu zupelnie nowy i nieznam sie wiec 2 raz tego niezrobie , jak macie jakies uwagi to piszczie jestem tu dopiero 2 dzien, na tej stronie
Napisano 4 Kwiecień 200420 l Pajacu robimy bitwe mój kuzyn sk8 chce sie z nami zmierzyć w bitwie 2d mamy tydzień jeszcze nie mamy tematu.
Napisano 4 Kwiecień 200420 l Autor jeszcze raz umiescilem render, poprzednio zostal on skasowany mam nadzieje ze wskazeci jakies bledy :)pozdro(robot jest nieskączony!)
Napisano 15 Kwiecień 200420 l Autor shizo, ty chyba specjalnie to robisz hehe, pogadamy w szkole men, a co do tego projektu to wlasnie robie , tylko czekam na faze.