Mulholland Napisano 27 Maj 2009 Napisano 27 Maj 2009 Hej witam. Podczas pracy coś chyba przycisnąłem, i od tej pory obiekt nie ma żadnej "kategorii", tzn nie pojawia się editaple poly, czy cokolwiek tam gdzie powinno się pojawic. Mogę go przesuwać itp. JEst na widocznej warstwie, która nie jest zamrożona. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak to zmienić?
akkarin Napisano 27 Maj 2009 Napisano 27 Maj 2009 Probowales sklonowac model ? A mozesz mu dac jakis modyfikator ? edit poly i pozniej collapse zeby go "splaszczyc". Co sie wtedy stanie ? 1
Sibu Napisano 27 Maj 2009 Napisano 27 Maj 2009 A nie jest to przypadkiem zimportowany model ktory chcialbys przerobic ? bo ile dobrze pamietam to mozna jakos je zablokowac 1
Mulholland Napisano 27 Maj 2009 Autor Napisano 27 Maj 2009 To mój własny model. Pokopiowaniu jest to samo, po modyfikatorze i spłszczeniu też. Tylko jeśli nadaję mu modyfikator, jest kursywą, jakby był instant z innym modelem. Kiedy robię make unique, modyfikator znika i znowu wszystko wraca do stanu poprzedniego.
mafida Napisano 27 Maj 2009 Napisano 27 Maj 2009 Przypadkiem group nie użyłeś?W tym okienku nad lista modyfikatorów nie pisze np. group01? 1
Rekomendowane odpowiedzi