Żądło Napisano 1 Czerwiec 2009 Napisano 1 Czerwiec 2009 Hejka, możecie się wypowiedzieć na temat tego gawna :)
Bielik93 Napisano 1 Czerwiec 2009 Napisano 1 Czerwiec 2009 To sa dwie rece czy cien bo malo wyrazne. Mogl bys poprawic byl by chyba lepszy efekt :)
duck Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 w miniaturce wygląda bardzo ładnie, w powiększeniu również. budzi we mnie skojarzenia związane z pomocą, wręcz organizacją charytatywną, nie wiem czy to dobrze. jedyne zastrzeżenia mam co do napisu "stowarzyszenie.." - IMO napis jest za mały i za blisko większego. Bieliku93 - to ręce układające się w serce. Chyba, że się myle?
Bielik93 Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 Aha teraz widze ;] ale dalej uwazam ze toche nie wyrazne ;]
dzudzu Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 Napis "Stowarzyszenie..." na wizytówce to chyba nie przedrukuje się zbyt wyraźnie. Generalnie z tej samej przyczyny spróbowałbym uprościć design tych dłoni.
Rogal Napisano 5 Czerwiec 2009 Napisano 5 Czerwiec 2009 Fajne... te dłonie kojarzą mi się z takim sercem.
Cubius Napisano 8 Czerwiec 2009 Napisano 8 Czerwiec 2009 Warto rozwazyc jak logo bedzie sie prezentowac w B&W, czy da sie je latwo przerobic czy nie. Z dlonimi moze byc chyba lekki problem (dwie czarne beda sie inaczej czytac). Moim zdaniem dlonie teraz wygladaja jak jedna + cien. Czemu tlo jest czerwone? Jesli to logo ma byc wykorzystywane w jakims szerokim zakresie lepiech chyba je zaprezentowac na bialym tle (najczestszy druk na papierze). No i dobrze jest sprawdzic czy wszystko sie bedzie dobrze czytac po druku na ciezarowce, na wizytowce i na papierze gazetowym (male czcionki sie zlewaja). Poza tym podoba mi sie. Ladna czcionka, calosc pasuje do profilu dzialalnosci. Chociaz chyba nie wchodzilbym 'teuszem' na 'e'. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi