Gość fatal93 Napisano 1 Czerwiec 2009 Napisano 1 Czerwiec 2009 W sumie nie jest to wyśmienity domek dopiero sie ucze pracowac na 3d maxie nie wiem co wy na to ??
Miłosz3ds Napisano 1 Czerwiec 2009 Napisano 1 Czerwiec 2009 Hm to raczej do WiP powinno iść... :) I daj render, a nie screen z viewporta. :)
mirach Napisano 1 Czerwiec 2009 Napisano 1 Czerwiec 2009 ja na to ze wrzucanie czegos takiego do galerii finished works wola o pomste do nieba. Fajnie by bylo tez jakbys przeczytal regulamin odnosnie nazwenictwa watkow.
Gość BiX Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 (edytowane) zacna hata.. jak zamek hospodara wołoszczyzny. :) ps. troche ci sie mapowanie rozjechało ale tak to super. xD Edytowane 2 Czerwiec 2009 przez BiX
Ex3 Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Nie do galerii tylko do game-artu takie cóś i to jako wip. Ogólnie słabo, pracuj dalej.
!Ewert Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Game art :D Nie wiem jak to ocenić, bo wydaje mi sie że autor nie robił tego na potrzeby gier :)
gutekfiutek Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Pojechaliście chłopakowi:P Dajesz, autor, powinienes zobaczyć moje pierwsze prace (fakt że się nimi z nikim nie dzieliłem jest w zasadzie chwalebny:P) A tak na serio: nic my na to, jeden obrazek bez opisu żadnego nie pozwala na jakiekolwiek wnioski (poza oczywistym że jesteś początkujący.) G.
mkeruj Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Ej, chopy, nie takie kaszany ludzie wrzucają. Obczajcie, że chata prawie trzyma proporcje, widać że gość używa wielu narzędzi, a nie bolka, a postów z pytaniami o bzdety nie pisał. Tak że jedziesz do przodu, bo start całkiem OK.
Eric_Draven Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 bolek jest prawdopodobnie, na żywopłocie po jednym kwadracie sie nie dołączyło ;) polecam uczyć sie modelować "z boxa" i "poprzez wyciąganie z linii" Tweety - Jak słabsze to od razu do Game artu? :P
Gość fatal93 Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Każdy komentarz kieruje mnie w stronę poprawy nad swoim jakże to amatorskim sposobem tworzenia jakichkolwiek rzeczy. Następnym razem znaczy zaczynam od teraz albo zrobić z tego coś ciekawszego lub zacząć coś prostszego, program ledwo mam 3 dni, bez czytania tutków zrobiłem to co zrobiłem, ale mam zamiar coś wreszcie poczytać lub pooglądać jakieś filmiki które nauczą mnie podstaw. Z głowy nic nie wymyślę dlatego biorę sie za przeglądanie forum...
Bielik93 Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Tak to zacznij czytacpodstawy modelingu szukaj jakis tutkow dla poczatkujacych i przegladaj pomoc maxa tam jest pwie wszystko ;]
Eric_Draven Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 coś prostszego. przysłowiowe krzesło będzie dobre. Bez tutków dobrze ci poszło nie zmarnuj tego. Absolutnych podstaw musisz nauczyć sie sam, dalej już jakoś cie poprowadzą. a tu taki cytat na pokrzepienie: -Cześć zrobiłem coś takiego . Co myślisz o tym? -wciśnij F1 i wróć za rok ;) więc jak widzisz nie zostałeś totalnie zjechany ;)
Rekomendowane odpowiedzi