giorgione Napisano 7 Czerwiec 2004 Autor Napisano 7 Czerwiec 2004 dzieki za uwagi ta zrobilbym to chętnie ale nie mam na czym :/ pozdr giorgione
zio_mal Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 dobra dobra;) ty nie przejdziesz:) ja mysle jednak ze przejdziesz. super modele szczegolnie diabel:) ta krateczka nawet fajnie wyglada heh powodzenia i nie poddawaj sie (oczywiscie jak bedziesz juz mial sprzet)
Hikoo Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 giorgione zawiodlem sie, tak pedziles na poczatku, praca szla naprawde swietnie, a tu taki wal... szkoda bo sie dobrze zapowiadalo, a to co dales na koniec, na 90% nie przejdzie dalej. pozdro.
giorgione Napisano 8 Czerwiec 2004 Autor Napisano 8 Czerwiec 2004 nom wiem - za dużo na głowie miałem przez ten ostatni miesiąć i dlatego na pocz tak pędziłem - no ale nie sądziłem ze to tak szybko mnie :/ - trudno sie mówi - postaram sie w nastepnej bitwie. pozdr giorgione
IceFury Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 A może po prostu komuś prześlesz i on wrzuci na to jakiś materiał z odpowiednimi ustawieniami i światłem i wyjdzie ładny porcelanowy posąg :] myśle, że te postacie są takie wypaśne że nawet bez sceny byś się dostał . Ale jeżeli nie masz jak dokończyć pracy to może będzie lepiej, gdy inni będą mieli szanse na wygraną. Szkoda że tak wyszlo no ale co tam moge sie zalozyc ze jak skonczysz ta pracke pozniej to bedzie wypas
RadX Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 Ale ty masz pecha do tych bitew /: ! A tą miałeś wygrać !
leander Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 Termin przedluzono do 5 lipca, Giorgione, chyba nie zawiedziesz swoich fanow? :) fan
dymul Napisano 27 Czerwiec 2004 Napisano 27 Czerwiec 2004 Hej mam pytanie czemu żadnych screenów niewidze?
Rekomendowane odpowiedzi