Napisano 11 Czerwiec 200915 l Autor a tutaj mamy pierwsza walke barbarzyncow:)... sly, nic tam szczegolnego w tym modelu niema. rig jest zrobiony na bipedzie;]. a model? moge powiedziec ze to jest moja pierwsza postac;] wiec niczym nie ma co sie chwalic;]
Napisano 13 Czerwiec 200915 l fajowo to wyglada moze troche nierealne by tak machac jedna reka ale wkoncu realizm to nie wszystko :P
Napisano 16 Czerwiec 200915 l mi sie bardzo podoba rodem naprawde z blizarda np. tam tez nie do konca jest to realistyczne :D bo kto powiedzial ze ma byc :D super super ,troche wiecej tej walki teraz poprosze :D z krwia itd. :D
Napisano 17 Czerwiec 200915 l Autor hehe;] no niestety... narazie dalszej czesci walki nie bedzie:P. teraz robie nekromante. wiec moze tego Pana dolacze do bitwy i zrobi masakre swoimi czarami:D
Napisano 17 Czerwiec 200915 l No mi sie podoba ;) Jedynie jak mam sie przyczepic to do tępa akcji... rozumiem ze te "maczugi" troche waża.. (1 reka jeszcze, ale oki realizm na bok) ale jak dla mnie troszke za wolno/sztywno wszystko sie dzieje. 7-/10 mozna smialo wystawic.
Napisano 17 Czerwiec 200915 l Autor hmm moze i tak, moze i za wolno... a jesli chodzi o ocene to i tak dzieki wielkie;], tym bardziej ze to sa moje 2 pierwsze animacje:)
Napisano 18 Czerwiec 200915 l Więc jednak Diablo. Nekromata (Negromata :) napewno inspirujący jest. Powodzenia więc.
Napisano 20 Czerwiec 200915 l Podoba mi sie odejscie krok w tyl po "przywitaniu" szkoda tylko ze urwane tak szybko. Rozwin to, zrob torche wiecej tej animacji, Uzywasz bipeda czy rigowales postac?
Napisano 21 Czerwiec 200915 l Podoba mi sie odejscie krok w tyl po "przywitaniu" szkoda tylko ze urwane tak szybko. Rozwin to, zrob torche wiecej tej animacji, Uzywasz bipeda czy rigowales postac? Ty się słyszysz czy nie? :) Co do animacji - troszkę leży masa. Machają tymi toporkami jak jakimś styropianem. Jak siekną by taki zamach jedną ręką - no rozumiem, facet ma muskuły - to raczej musiałby te parę sekund poświęcić na "wyhamowanie" i ponowny zamach :> BTW. Jak texrtury robiłeś? down@ : Możliwe ^ ^ Edytowane 22 Czerwiec 200915 l przez _Arti_
Napisano 21 Czerwiec 200915 l Ty się słyszysz czy nie? :) Domniemam że chodziło mu o to czy sam konstytuował system kości i kinematykę czy użył bipeda :> Jeżeli chodzi zaś o filmik to bardzo fany model. Co do jego animacji sie nei wypowiadam bo sie nie znam :)