Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo Ładnie.

Pokażesz model i rig..? pls. :]

pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

a tutaj mamy pierwsza walke barbarzyncow:)...

sly, nic tam szczegolnego w tym modelu niema. rig jest zrobiony na bipedzie;]. a model? moge powiedziec ze to jest moja pierwsza postac;] wiec niczym nie ma co sie chwalic;]

Napisano

fajowo to wyglada moze troche nierealne by tak machac jedna reka ale wkoncu realizm to nie wszystko :P

Napisano

mi sie bardzo podoba rodem naprawde z blizarda np. tam tez nie do konca jest to realistyczne :D bo kto powiedzial ze ma byc :D

super super ,troche wiecej tej walki teraz poprosze :D z krwia itd. :D

Napisano
  • Autor

hehe;] no niestety... narazie dalszej czesci walki nie bedzie:P. teraz robie nekromante. wiec moze tego Pana dolacze do bitwy i zrobi masakre swoimi czarami:D

Napisano

No mi sie podoba ;) Jedynie jak mam sie przyczepic to do tępa akcji... rozumiem ze te "maczugi" troche waża.. (1 reka jeszcze, ale oki realizm na bok) ale jak dla mnie troszke za wolno/sztywno wszystko sie dzieje.

7-/10 mozna smialo wystawic.

Napisano
  • Autor

hmm moze i tak, moze i za wolno... a jesli chodzi o ocene to i tak dzieki wielkie;], tym bardziej ze to sa moje 2 pierwsze animacje:)

Napisano

Więc jednak Diablo. Nekromata (Negromata :) napewno inspirujący jest.

Powodzenia więc.

Napisano

Podoba mi sie odejscie krok w tyl po "przywitaniu" szkoda tylko ze urwane tak szybko. Rozwin to, zrob torche wiecej tej animacji, Uzywasz bipeda czy rigowales postac?

Napisano
Podoba mi sie odejscie krok w tyl po "przywitaniu" szkoda tylko ze urwane tak szybko. Rozwin to, zrob torche wiecej tej animacji, Uzywasz bipeda czy rigowales postac?

Ty się słyszysz czy nie? :)

Co do animacji - troszkę leży masa. Machają tymi toporkami jak jakimś styropianem. Jak siekną by taki zamach jedną ręką - no rozumiem, facet ma muskuły - to raczej musiałby te parę sekund poświęcić na "wyhamowanie" i ponowny zamach :>

BTW. Jak texrtury robiłeś?

down@ : Możliwe ^ ^

Edytowane przez _Arti_

Napisano
Ty się słyszysz czy nie? :)

Domniemam że chodziło mu o to czy sam konstytuował system kości i kinematykę czy użył bipeda :>

Jeżeli chodzi zaś o filmik to bardzo fany model. Co do jego animacji sie nei wypowiadam bo sie nie znam :)