prrrszalony Napisano 12 Czerwiec 2009 Share Napisano 12 Czerwiec 2009 (edytowane) Spóźniłem się o jakieś 3 godziny. Nie wiem czy mnie liczyć czy nie. Niech ktoś zdecyduje, oto mój finał. W założeniu miało być to miasto założone pośród wraków statków walczących w jakiejś galaktycznej bitwie, przyciągnięte przez grawitację najbliższej planety. Póki co zaklepuje miejsce. Będzie cmentarz w kraterze a groby będą wisiały na kikutach przymocowanych do ścian. Oto szkic. Na więcej nie ma dziś sił i czasu (parkuje tylko, po sesji więcej) :* Edytowane 29 Czerwiec 2009 przez prrrszalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Witam Szkic wypaśny L:), myślę że może nieco za dosłownie odczytałeś temat ;). Czekam na Kolejne kroki. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Mmm, pysznie wygląda to ciacho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Stadion Dziesięciolecia R.I.P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soul Master Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Ciacho z krzyżami.? Może to inaczej powinno się nazywać x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 !! UWAGA !! Termin, zostaje wydłużony do 21 dni, czyli ostateczne prace należy umieścić w wątku do 28.06, Wszystkich chętnych gorąco zachęcam do pracy ;). //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Mmm, pysznie wygląda to ciacho Bój się Boga ! Ciacho z mięsem ? W dodatku nieświeżym... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 26 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2009 Miriam, na pierwszym planie będzie czikita z gunem. Ona zapewni mniejszą "dosłowność" :D Póki co mam tyle, bazgroł, którego może uda mi się ukończyć jeszcze w niedzielę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 26 Czerwiec 2009 Share Napisano 26 Czerwiec 2009 Póki co mam tyle, bazgroł, którego może uda mi się ukończyć jeszcze w niedzielę :D Heh, kończ, kończ... Zdaje mi się, że nie będzie za wielu ukończonych prac w tej edycji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 26 Czerwiec 2009 Share Napisano 26 Czerwiec 2009 SBT77 ale maruda :] prrrszalony no Panie :D czadzik. //pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Na górze koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi