lili Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 (edytowane) to jest w sumie moj 1szy art w klimacie sci-fi i chyba ostatni .. mialo byc mrocznie ,a jakos po drodze wyszlo... zupelnie inaczej XD bo zdecydowalam sie na te kolorki ^^ moze wrzuce jeszcze jednego speeda w innej kolorystyce na dole kosmiczne cmentarzysko, na gorze poranek i wciaz toczaca sie bitwa, kolejny spadajacy spejscraft rozbijajacy sie o wczesniej lezace tam szczatki. weszacy w poszukiwaniu pozywienai szczur. yeah. full : http://i43.tinypic.com/2web0bk.jpg Edytowane 20 Czerwiec 2009 przez lili
miriam Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 Witam Może warto by to jeszcze dopracować ? //Pozdr.
lili Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Napisano 15 Czerwiec 2009 nom przydaloby sie zwlaszcza srodek, i pewnie tak tez uczynie
Toxotes Napisano 16 Czerwiec 2009 Napisano 16 Czerwiec 2009 Strasznie mi się podoba już teraz choć nie do końca wiem co przedstawia :) Ta czerwień jest taka niepokojąca. Super
lili Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Napisano 17 Czerwiec 2009 dziekowac ! up .. glownie to dodalam szczura.. ehh
atheg Napisano 18 Czerwiec 2009 Napisano 18 Czerwiec 2009 Szczur bardzo ladny, chociaz trzeba go poszukać trochę :) Wogóle świetna praca. Doskonały klimat. Fajnie abstrakcyjne podejście do tematu. Nie przepadam co prawda za skośnym horyzontem ale u Ciebie się jakoś broni w tym ujęciu. Szacun.
lili Napisano 18 Czerwiec 2009 Autor Napisano 18 Czerwiec 2009 hehe dzieki XD jeszcze maly eksperyment nie wiem czy udany (?) w kazdym razie.. more chaos!! generalnie chodzilo mi o to ze to jest pole bitwy tzn cmentarzysko na ktore spada kolejny statek, przy okazji rozbijajac sie o lezace juz wczesniej elementy... nie chce z tej abstrakcji rezygnowac wiec pomyslalam ze taki opis sie przyda xD
miriam Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 !! UWAGA !! Termin, zostaje wydłużony do 21 dni, czyli ostateczne prace należy umieścić w wątku do 28.06, Wszystkich chętnych gorąco zachęcam do pracy ;). //Pozdr.
mant-raz Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 nietypowa tematyka jak na dziewczyne :) wrazeniowo fajnie, niestety troche zbyt chaotyczne (w takich wybuchach i zniszczeniach musi byc element logiki) i ten stateczek spadajacy wyglada jak by byl rozkwaszona mucha na obrazku ;) kolorki bardzo fajne - pod Churcha podchodzace.
ptaszek Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Swietne :) mant-raz dobrze pisze tylko ze to nie mucha tylko wypisz wymaluj komar z ssawka :P i wyglada jakby rzucal taki defaultowy cien z photoshopa :) najlepiej go wywal poprostu :)
comander_barnik Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Ehe, kolory rzeczywiście przypominają te u Churcha. Właśnie mi się z całej pracy najbardziej podobają kolory, ten spadający statek na środku mi bardziej przypomina jakiś ogromny konstrukt, nie wiem moloch-elektrownie czy jakiś generator energii. Tak moje pierwsze skojarzenia wyglądają.
NCdeIgnis Napisano 11 Lipiec 2009 Napisano 11 Lipiec 2009 Kolory super:) ja bym te konstrukcje jeszcze pomęczył, ale mnie osobiscie sie podoba...
Rekomendowane odpowiedzi