Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

to jest w sumie moj 1szy art w klimacie sci-fi i chyba ostatni .. mialo byc mrocznie ,a jakos po drodze wyszlo... zupelnie inaczej XD bo zdecydowalam sie na te kolorki ^^ moze wrzuce jeszcze jednego speeda w innej kolorystyce

na dole kosmiczne cmentarzysko, na gorze poranek i wciaz toczaca sie bitwa, kolejny spadajacy spejscraft rozbijajacy sie o wczesniej lezace tam szczatki. weszacy w poszukiwaniu pozywienai szczur. yeah.

16bndpf.jpg

2hnz57o.jpg

103djdh.jpg

full : http://i43.tinypic.com/2web0bk.jpg

Edytowane przez lili

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 4,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

nom przydaloby sie zwlaszcza srodek, i pewnie tak tez uczynie

Napisano

Strasznie mi się podoba już teraz choć nie do końca wiem co przedstawia :) Ta czerwień jest taka niepokojąca. Super

Napisano
  • Autor

dziekowac !

up .. glownie to dodalam szczura.. ehh

j61s77.jpg

Napisano

Szczur bardzo ladny, chociaz trzeba go poszukać trochę :) Wogóle świetna praca. Doskonały klimat. Fajnie abstrakcyjne podejście do tematu. Nie przepadam co prawda za skośnym horyzontem ale u Ciebie się jakoś broni w tym ujęciu.

Szacun.

Napisano
  • Autor

hehe dzieki XD jeszcze maly eksperyment nie wiem czy udany (?) w kazdym razie.. more chaos!! generalnie chodzilo mi o to ze to jest pole bitwy tzn cmentarzysko na ktore spada kolejny statek, przy okazji rozbijajac sie o lezace juz wczesniej elementy... nie chce z tej abstrakcji rezygnowac wiec pomyslalam ze taki opis sie przyda xD 29mm078.jpg

Napisano

!! UWAGA !!

Termin, zostaje wydłużony do 21 dni, czyli ostateczne prace należy umieścić w wątku do 28.06, Wszystkich chętnych gorąco zachęcam do pracy ;).

//Pozdr.

Napisano

nietypowa tematyka jak na dziewczyne :) wrazeniowo fajnie, niestety troche zbyt chaotyczne (w takich wybuchach i zniszczeniach musi byc element logiki) i ten stateczek spadajacy wyglada jak by byl rozkwaszona mucha na obrazku ;) kolorki bardzo fajne - pod Churcha podchodzace.

Napisano

Swietne :) mant-raz dobrze pisze tylko ze to nie mucha tylko wypisz wymaluj komar z ssawka :P i wyglada jakby rzucal taki defaultowy cien z photoshopa :) najlepiej go wywal poprostu :)

Napisano

Ehe, kolory rzeczywiście przypominają te u Churcha. Właśnie mi się z całej pracy najbardziej podobają kolory, ten spadający statek na środku mi bardziej przypomina jakiś ogromny konstrukt, nie wiem moloch-elektrownie czy jakiś generator energii. Tak moje pierwsze skojarzenia wyglądają.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.