Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Właśnie obejrzałem wszystkie posty od początku do końca.... Powiem szczerze że jak zaczynałeś to bardzo mi się nie podobało no i do tego pomysł z supermarketem... ale potem zaczęło to nabierać kształtów... teras myślę że jest to jedna z lepszych prac (jeśli nie najlepsza). Bardzo podoba mi się że mimo opini innych dążysz do swojego projektu... Tak trzymać ;]

• Odpowiedzi 225
  • Wyświetleń 34,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wydaje mi sie ze zaczyna Ci się rozmydlac wizja. :(

a szkoda bo pomysl jest chyba najoryginalniejszy w obecnej bitwie. Zacząłeś od anioła-towaru wystawionego w supermarkecie. Brak \"eteryczności\" bardzo czytelnie kontrastowal z symboliką anielską. A teraz co? zaczynasz mu tworzyć jakies aury? co dalej - moze zmienisz jeszcze tlo na kosciol, albo niebo (sic!).

zastanów sie ktore zmiany są faktycznie potrzebne... . (no chyba ze symbolika nie ma tu zadnego znaczenia...)

pozdr

kru

Napisano

cos te skrzydla nie pasuja ;P cien tez jakis takis dziwny

Napisano

Skrzydła to bym jej zrobił do samej ziemi... na takich nie wzniesie się nawet na centymetr... a aura jest spoko... dodaje prawdziwego klimatu...

Pozdro,

Beatou

Napisano

skrzydla sa po prostu plaskie.

i cien ojoj calkiem mi nie pasi, ale jeszcze 2 dni :)

Napisano

a no chyba ze tak:)

to moze self-illum i na zielono tak jak maryjki ze sklepow wysylkowych?

Napisano

rzeczywiscie te skrzydelka sa plaskie...widac po cieniu...moze niech ją tak lekko otocza...tak lekko, jakby byly jeszcze nie wyprostowane po wyjeciu z pudelka?

Napisano

z tego co zauwazylem wiekszosc ludzi ma jakis pomysl, po czym realizujac go stara sie go maksymalnie uproscic, zeby wyeksponowac sedno. Ty robisz dokladnie na odwrot :/ !

\"jezeli udoskonalasz cos dostatecznie dlugo, napewno to popsujesz\"

[Murphy]

IMHO - apogeum jakosci ta praca uzyskala na 2 renderze, 8 strony. jedyne co tam bylo do poprawienia to oswietlenie i kompozycja. ale coz... to twoje dzielo...

Napisano

kru ma racje, tylko nie wiem, o który render mu chodzi bo u mnie to jest 8 strona.

Niebieskie swiatlo nic nie wnosi, kula tez nie. Najlepszy byl render gdzie sugerowales, ze to srodek dnia, ze Aniol jest wystawiony na pokaz jak malpa w zoo. Wg mnie trzeba popracowac jeszcze nad teksturami w starszej wersji, a koncepcji nie ruszac, jest git..

Napisano

leander - no wlasnie o tym renderze mowie ( nie pomyslalem ze to przeciez sa rozne strony u roznych ludzi :P - moze przydlaby sie jakis motyw z numeracja postow /renderow w watku?)

Napisano

A ja się załamałem jak zobaczyłem kulkę... co to ma oznaczać?? i tak nikt jej nie widzi to po co przepłacać.... uff dobrze że chociaż biedronka jest tak blisko... Jestem po stronie tych którym się kulka nie podoba... nic nie wnosi a wynosi sporo...

Napisano

eetam kulka po to zeby nie ukradli ewentualnie zeby anielica kiedy to ozywa w nocy nie zwiala z marketu do swiego ukochanego ;) =>( ozywa tylko i wylacznie przy swietle ksiezyca)

heh wlosy sa piekniste master chyle czola

Napisano

to ja od siebie powiem, ze taki render to mozna o 4 litery .....

szkoda.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.