Skocz do zawartości

Anioł: Anioł płci przeciwnej (for sale) :)

Featured Replies

• Odpowiedzi 225
  • Wyświetleń 37,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pióra masz śiwetne ale nadal coś nie gra z ą anatomią :/

ma takie męskie bareki i chyba szyjkę za długą...

ubranko zaczyna wyglądac coraz lepiej:D

pozdr

giorgione

Napisano
Originally posted by Master Kiełbaster

Jak zmienić kolor włosów shag hairze?

Zacznij od ich oświetlenia ;) inaczej będą zawsze czarne.

Napisano

coś kostki ma dziwne, kolana przepaske na ramieiu, skrzydła dajj większe i bardziejzakrąglone

IMHO

Napisano

ta sumiekna troche dziwnie lezy na piersiach ;D ale ogolnie jest git :D [piwo] pozdr

Napisano

Może to to iż nie wiem jak to ma na końcu wyglądać .. bo szczerze kiepawo się będzie rigować coś w takiej pozycji :) Chyba że to będzie aniołek na dywaniku i swego przełożonego :>

Napisano

masz jakiś koncept miszczu czy zamierzasz dziargać anioła-wartownika?

obojczyki uwypulkij i daj szersze stopy tam gdzie się zaczynają palce :)

Napisano

Aniolek rzeczywiście prosto z wojska wrócił...Hehehe...

Piórka świetne...reszta już mniej...ale jesteś zawzięty, więc będzie dobrze :)

Pozdr

Napisano

Ja jestem wielkim optymista :) Mam nadzieję, że se poradzisz z resztą modelu ...

Napisano

no swietnie ci idzie :) fajnie wlosiaki ma :) brawo :)

Napisano
  • Autor

Żeby nie było że się lenię :) :

ryj25.jpg

Są to włosy po wstępnym ułożeniu. Bemdem się jeszcze bawił parametrami shaga i uwentualnie je trochę poprzesuwam.

Napisano

yo

pracka calkiem niezla, niemniej mam pare uwag

1. ramiaczko sukienki dziwnie sie uklada - z przodu wyglada jakby wchodzilo w cialo, z tylu natomiast nie przylega scisle do ciala, lewituje :)

2. wlosy bardzo fajne, ale nie podoba mi sie ich ulozenie z przodu, na szyi - nienaturalnie to wyglada i ogolnie nie robi chyba dobrego wrazenia

3. cos nie tak jest jeszcze z sukienka.. te zmarszczki na niej i ulozenie.. wyglada, IMHO, jakby to byla jakas metalowa zbroja a nie ubranie z materialu

powodzenia w dalszej pracy! :)

Napisano

aaach ... laseeczka, z włosami to co innego.

daj jej bardziej fantazyjną kieckę, niech jej coś tam powiewa, coś się marszczey itd. to wdzinko jest jakieś takie sztywne.

Napisano
  • Autor

thx for koments :) ramiączko poprawię jak ją już zriguje i ustawię bo i tak się ramiona jej jeszcze mogą zmienić. Kieckę w sumie mogę jeszcze pofałdować :)

Update:

ryj26.jpg

Jak shagowi ustawić lepszy AA? Bo te włosy są jakieś pikselowate...

Napisano
  • Autor

Po włączeniu light tracera shag hair zaczyna mi się dziwnie zachowywać :( Przelicza raz włosy i zaczyna od początku :( i tak w kółko. Ktoś wie co z tym zrobić??

EDIT

Po ukryciu włosów jest to samo :(

Napisano

te wlosy bardzo romantycznie wygladaja a kiecke jak najbardziej pofalduj :) gotham zwrocil ci juz uwage na to zebys na dole ja troceh zroznicowal ( dlugosci rozne itd)

niemniej swietnie ci idzie

a skrzydelka tos cudne zrobil cudne hmm ja juz 3 zrobilam zadne mi sie nie podobalo wywalilam wiec

a twoja anieliac to twarzyczke ma strasznie niewinna :)

jak szczeniak sie patrzy (w pozytywnycm sensie )

brawo master

Napisano

Ooo teraz gębke ma romantyczną :) plastikowe troszke ale to wypierzesz (mam nadzieje). Jakas kaszanka pod pachami i te oczy Barbi :P... Mimo wszystko podoba mi sie pozdrawiam...

Napisano

Narazie jest ładnie, ale nie przekonuje mnie teksturka oczu...

A i jeszcze jedno...

Ramiączko jej sie wrzyna pod skóre :)

Napisano

teraz chyba wyglada jakos tak starzej :)

Napisano

Mam pomysł!!

Daj tą sukienke pół przezroczystą i dorób jej stringi :D:D:D

Napisano

jeśli masz pomysł na konkretną pozę i scenę to myślę że należałoby już ustawiać; szczegółowe modelowanie fałd na sukience póki co chyba nie ma sensu bo przy zmianie pozy i tak logika nakaże modelować inny naciąg kiecki.

no i popraw stopy ... osobiście dałbym niektóre vertexy głębiej a inne nieco wyżej jak na rysunku:

Napisano
  • Autor

Sukienka jest pół-ćwierć przezroczysta :) Około 2% :) Poza będzie wmiarę podobna (ręce jej się tam jakoś powyginają) Za stópki THX :)

- -

\"Według filozofa Ly Tin Wheedle\'a największą obfitosć chaosu można znaleźć tam, gdzie sie szuka porządku. Chaos zawsze zwycięża porządek, gdyż jest lepiej zorganizowany.\" Terry Pratchett

Napisano

ajc :) fajniusio wyglada kicia z niebios :) jak do tej pory podoba mi sie :)

Napisano

nom nabrała już lepsszych rumieńców - coraz lepiej ci to wychodzi:D

pozdr

giorgione

Napisano

włosy bardzo mi sie podobają, nogi też bym zostawił...

a wzioł bym sie troche za sukienke, zrobił ją troche dłuższą, luźniejszą, dodał załamań i nierówności, myśle że to dobrze by wyglądało, jako texturke zaproponuje coś \"firankowatego\"... a bielizna obowiązkowo ma prześwitywać ;)

dobra robota

pozdrwiam

Napisano

zrób zsaty jakniektóre podstaci z final fantasy - takie rozwiane dłygie i barzdo efektowne:d

pozdr

giorgione

Napisano

Gio. ma racje .. wygląda obecnie jak grzeczna dziewczynka :>

Napisano

Super, coraz lepiej wygląda twoja anielica, z początku mi się nie podobała, ale świetnie się rozwija :) Oby tak dalej.

Napisano

Coś niedobrego dzieje się chyba nad górną wargą. Z tym łągodniejszym makijarzem wyglądałą lepiej (dla mnie).

Napisano

ale laska ci wyszła:D Oczy tylko wypadałoby nieco poprawić...

Napisano

no nie powiem niezle :D ale wyglada to jak by jakas lacha miala zamiar isc grac w filmie jako aniol... kobita z 21 wieku ofkoz, ma makijaz pomalowane paznokcie itd. :) ale to tez w pewnym sensie od zalezy pomyslu sceny

Napisano

shurly you can do better!!

Cóż, widze że jest dobrze ale może być lepiej:

-powieki

-ta warga na strasznie płaską wygląda.

-kształt oczu jakiś dziwny

Dobra wiecej nie bede już zaśmiecał, ale popracuj jeszcze nad tym bo naprawdę warto. Czekam na rezultat końcowy!!

Pozdro

Gollum

Napisano

Włosy wyglądają efektownie, ale w sumie mało realnie - za duży zakręt (i pod górkę) robią...

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.