Beatou Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Właśnie obejrzałem wszystkie posty od początku do końca.... Powiem szczerze że jak zaczynałeś to bardzo mi się nie podobało no i do tego pomysł z supermarketem... ale potem zaczęło to nabierać kształtów... teras myślę że jest to jedna z lepszych prac (jeśli nie najlepsza). Bardzo podoba mi się że mimo opini innych dążysz do swojego projektu... Tak trzymać ;]
kru Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 wydaje mi sie ze zaczyna Ci się rozmydlac wizja. :( a szkoda bo pomysl jest chyba najoryginalniejszy w obecnej bitwie. Zacząłeś od anioła-towaru wystawionego w supermarkecie. Brak \"eteryczności\" bardzo czytelnie kontrastowal z symboliką anielską. A teraz co? zaczynasz mu tworzyć jakies aury? co dalej - moze zmienisz jeszcze tlo na kosciol, albo niebo (sic!). zastanów sie ktore zmiany są faktycznie potrzebne... . (no chyba ze symbolika nie ma tu zadnego znaczenia...) pozdr kru
Master Kiełbaster Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 Ta aura aż tak przeszkadza symbolice? Trochę ładniej dzięki niej to wygląda... W chmurkach jej nie zrobię napewno :) Trochę większy render:
kx Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 cos te skrzydla nie pasuja ;P cien tez jakis takis dziwny
Beatou Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Skrzydła to bym jej zrobił do samej ziemi... na takich nie wzniesie się nawet na centymetr... a aura jest spoko... dodaje prawdziwego klimatu... Pozdro, Beatou
Master Kiełbaster Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 To zabawka świecąca w ciemności :) Nad skrzydłami jeszcze sie zastanowie... aczkolwiek to nielatająca zabawka :) Update:
Hikoo Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 skrzydla sa po prostu plaskie. i cien ojoj calkiem mi nie pasi, ale jeszcze 2 dni :)
kru Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 a no chyba ze tak:) to moze self-illum i na zielono tak jak maryjki ze sklepow wysylkowych?
wesoledi Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 rzeczywiscie te skrzydelka sa plaskie...widac po cieniu...moze niech ją tak lekko otocza...tak lekko, jakby byly jeszcze nie wyprostowane po wyjeciu z pudelka?
Master Kiełbaster Napisano 4 Lipiec 2004 Autor Napisano 4 Lipiec 2004 Zmianiłem skrzydła , dodałem kulę nad cieniami będę jeszcze pracował.
kru Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 z tego co zauwazylem wiekszosc ludzi ma jakis pomysl, po czym realizujac go stara sie go maksymalnie uproscic, zeby wyeksponowac sedno. Ty robisz dokladnie na odwrot :/ ! \"jezeli udoskonalasz cos dostatecznie dlugo, napewno to popsujesz\" [Murphy] IMHO - apogeum jakosci ta praca uzyskala na 2 renderze, 8 strony. jedyne co tam bylo do poprawienia to oswietlenie i kompozycja. ale coz... to twoje dzielo...
leander Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 kru ma racje, tylko nie wiem, o który render mu chodzi bo u mnie to jest 8 strona. Niebieskie swiatlo nic nie wnosi, kula tez nie. Najlepszy byl render gdzie sugerowales, ze to srodek dnia, ze Aniol jest wystawiony na pokaz jak malpa w zoo. Wg mnie trzeba popracowac jeszcze nad teksturami w starszej wersji, a koncepcji nie ruszac, jest git..
kru Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 leander - no wlasnie o tym renderze mowie ( nie pomyslalem ze to przeciez sa rozne strony u roznych ludzi :P - moze przydlaby sie jakis motyw z numeracja postow /renderow w watku?)
MeG Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 hmm to moim zdaniem bylo naj :) http://members.lycos.co.uk/masterkielbaster/ryj54.jpg plus ta kulka u nogi
Master Kiełbaster Napisano 4 Lipiec 2004 Autor Napisano 4 Lipiec 2004 Nie moja wina że przedłużono termin ;P :) a głupio mi było to tak zostawić... Final render:
Predator Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 eheh marketowa lala jak talala :) fajnie to ci wyszlo :P
Beatou Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 A ja się załamałem jak zobaczyłem kulkę... co to ma oznaczać?? i tak nikt jej nie widzi to po co przepłacać.... uff dobrze że chociaż biedronka jest tak blisko... Jestem po stronie tych którym się kulka nie podoba... nic nie wnosi a wynosi sporo...
MeG Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 eetam kulka po to zeby nie ukradli ewentualnie zeby anielica kiedy to ozywa w nocy nie zwiala z marketu do swiego ukochanego ;) =>( ozywa tylko i wylacznie przy swietle ksiezyca) heh wlosy sa piekniste master chyle czola
Hikoo Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 tylko mi nie mow ze nie bedzie wiekszego rendera.....
Master Kiełbaster Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Napisano 6 Lipiec 2004 nie bedzie... Scena jest totalnie nieprzystosowana do większych renderów :( Raz wyrenderowałem 2x większe to wyszło dość strasznie :(
Hikoo Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 to ja od siebie powiem, ze taki render to mozna o 4 litery ..... szkoda.
Rekomendowane odpowiedzi