Napisano 30 Czerwiec 200915 l Kolejny etap piętnastej edycji konkursu Bitwa 3D oraz Bitwa 2D przed nami. Czas na nominacje. Spośród wszystkich zgłoszeń wybrane zostały te najlepsze, które walczyć będą o główną nagrodę. Nominowani w kategorii Bitwa 3D: - mancubus - adrian2608 - soska - KMiklas - ver-1 - kubeczek77 - cucsoniuss - tomek1212m - mpta - iacu Nominowani w kategorii Bitwa 2D: - chmiel - JakóbM - len_art - LittleMy - piofoks - PSychu - RaVirr - serio - Thalion - tymko - ver-1
Napisano 30 Czerwiec 200915 l Autor Gratulujemy wszystkim nominowanym jak i równiez tym którzy nie załapali się do tej grupy. Prawde mowiąc nominacje to etap którego nie lubie, niestety sposrod sporej ilosci prac często bardzo podobnej jakościowo musimy wybrać te najlepsze i zawsze jest problem kto ma być tym "czwartym", który nie wchodzi do tej grupy a kto ma być w "pierwszej trójce". Zachęcam wszystkich do kończenia prac, można mi wysłać PM a przeniose po zakończeniu konkursu lub juz teraz wąteek di WIPa. Szkoda, że sporo osób, które rozpoczęły prace nad tematami nie aktualizowało swoich watków i nie pokazało nic nowego. Było kilka wątków naprawde swietnie się zapowiadających, ale ... no wlasnie ... do teraz brak aktualizacji. Powodzenia i czekamy na koncowe prace!
Napisano 1 Lipiec 200915 l No właśnie ;) Zapomniałem strzeliś update'a, że nie bardzo mi wyjdzie ukończenie tego na czas ;/ Sesja, Praca...no cóż. Może następna bitwa i następne terminy będą łaskawsze... Gratulacje wszystkim, którzy się przebili ;)) Powodzonka...
Napisano 1 Lipiec 200915 l Nastepnym razem powinno byc tak jak na cgtalku jest od jakiegos czasu, ze jest kategoria Image, w ktorej ludzie robia pracki 2D i 3D. Rozdzielanie jest chyba bez sensu. Tymbardziej ze w tej bitwie wiecej dzieje sie w kategorii 3D. Edytowane 1 Lipiec 200915 l przez Levan
Napisano 2 Lipiec 200915 l też sie nie moge doczekac kolejnej bitwy .. gratuluje nominowanym.. pozdro