Piotr Dobosz Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Mam athlona 2,6, 512 mb ramu i ge force 4 128 mb jakie ustawienia byscie preferowali do 3d maxa 5 w zwiazku z driverami open gl, software, czy direx? prosze o pomoc i pozdrawiam
SansSerif Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 ja bym proponowal zmienic temat. koniecznie!
kozioo Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 a oprócz cennej rady Akdsn\'a ja bym radził po prostu potestować:) Naprawde mało roboty, a będziesz pewien że wybrałeś odpowiednią opcję. pozdro
Yansen Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Tylko software! Atoliż pismo nie mówi \"coś bracią mym uczynił mnie i uczyniłeś\" ? Powiadam ci przeto: pierwej słoń przez bramkę NAND się przeciśnie niźli hardwarowe trujkątów setupowanie softwarowe przeszypci...
Piotr Dobosz Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Napisano 5 Kwiecień 2004 dzieki bardzo:) ladnie powiedziane:)
net_mike Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Powiadam ci przeto: pierwej słoń przez bramkę NAND się przeciśnie niźli hardwarowe trujkątów setupowanie softwarowe przeszypci... Owned ! :)
Rekomendowane odpowiedzi