wesoledi Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 (edytowane) Witam serdecznie Dawno mnie tu nie było, ale postanowiłem sobie w owe wakacje troszke przypomnieć 3dsmax'a :) W związku z moimi studiami powstał pomysł wymodelowania sobie quada, ale nie takiego konwencjonalnego co robi więcej hałasu niż frajdy, wymyśliłem więc sobie quad'a z napędem elektrycznym, jako, że jest też bum na samochody hybrydowe (właściwie do hybryd im daleko ale pomińmy to) czy samych elektrycznych więc taki pojazd myśle byłby ciekawy :) Do prawdziwej konstrukcji tu jeszcze troszke brakuje, ale ogólny zarys myślę, że będzie zachowany :) Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam Edytowane 3 Lipiec 2009 przez wesoledi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 2 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2009 (edytowane) Widze, że niewiele osób ma ochote pokomentować :P Nie wiem czy to wina słabego modelowania (zapewne) czy zmiany charakteru forum, jednakze przesylam kolejny update Edytowane 2 Lipiec 2009 przez wesoledi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cucsoniuss Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 opony takie gładkie? Do felgi mógłbyś się trochę bardziej przyłożyć. Nie powinna ona wystawać według mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 rzuca się w oczy różnica między obiektem z ms i bez. Może tak ma być ale lepiej wg mnie by było, gdyby wszystko było obłe lub wszystko kanciaste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubus Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 troszkę to takie plastelinowe...daj może jakieś charmfery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 3 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2009 Wersja z wzorkami na oponach i bez smootha oraz dodanym układem kierowniczym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 Bieżnik nie w tą stronę raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Đraven Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 Jakiego smootha używasz? tego zwykłego czy turbo albo mesh smooth? Polecam któreś z tych dwóch, bo tym zwykłym prawie zawsze zrobisz plasteline :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 3 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2009 (edytowane) Z tym bieznikiem fakt, ale to sie pozniej poprawi, jak i sam jego ksztalt :) Co do smootha, to czesciej turbo, radziej mesh,.. mesha uzylem wczesniej na glowna rame tylko. ok, poprawiony bieżnik, oraz dodane chamfery na rame zamiast smootha.. mam nadzieję, że jest lepiej :) Edytowane 3 Lipiec 2009 przez wesoledi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cucsoniuss Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 popracuj nad detalem felg bo na razie to cylinder z wyciętymi poligonami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 3 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 Dziwnie wygląda kierownica tuż nad kołami + gruba rama, nie mogę sobie wyobrazić w jakiej pozycji trzeba się do tego ułożyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi