Laser Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Hell ou Witam, dawno nic nierobiłem ale fajny termat bitwy i może wreszcie coś skończe :) Na przeciw siebie, na jakimś niby ringu piekielno boskim stać będą lucyfer i herubinek. Obaj przygotowani do walki jednak herubinek będzie miał zdecydowanie większe szanse, czemu?? Zobaczycie :-) Narazie zacząłem robić lucyfera.
pazzi Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Czy twarz taka pozostanie? nie wiem czy to z założenia ale jest klockowata i rogi wychodzą z łuków brwiowych (?) natomiast kaptur ma duże szanse... powodzenia
Laser Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Napisano 2 Kwiecień 2004 To ze z luków briowych to tak sobie wymyśliłem. Natomiast musze ją uplastycznić z całą pewnością :) Textury tymczasowe oczywiście. Robił bym szybsze postępy jakby ktoś wiedział jak z gmaxa obiekty przenośić do maxa :)
giorgione Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Nom dużo do poprawki - na popczątek proponowałbym ci zajac sie obiektem a dopiero bawić sie teksturką... pozdr giorgione
Laser Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Napisano 6 Kwiecień 2004 Tekstura taka tymczasowa zeby kolorek był. Zieniam koncept mocno. Za bardzo ludzki tu był lucek, będzie inny. w Zbroi będzie archanioł . rezygnuje z malucha bo już dwóch ich jest na forum :)
Predator Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 no chyba troche za wczesnie na challeng :) w dodatku o takim temacie :) choc duzo mozna sie nauczyc :) zycze powodzenia
Laser Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Napisano 8 Kwiecień 2004 Dobra, wziołęm sobie uwagi do serca i walcze z głową lucka. Powolutku coraz lepiej wygląda. Predator: Dla mnie zawsze będzie sza wcześnie bo jestem totalny amator i robie to tylko dla przyjemności :)
Predator Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Laser--> ja tesh jestem dopiero amatro :) wiec sie nie przejmuj walcz walcz walcz az uzyskac to co sie sie podoba i zadowoli innych :)
Archangel Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Laser nowa twarzyczka to ogromny krok do przodu !! Zaczyna powoli przypominac diabelska mordke :D Uwazaj w mijscu spotkanian sie lukow brwiowych i nosa bo siateczka jest tam trche pomieta. Czekam na kolejne apdejty !! Pozdrawiam
und3r Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Ogólnie brzydkie ... nie podoba mi się .. Nic nie poradzę :)
Laser Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Napisano 9 Kwiecień 2004 dzięki :) Jeden chociaż docenił :) pewnie po świętach updaty, no może dziś wieczorem coś będzie jeszcze. I tak padne przy mapowani chyba :( Czy da się zamapoważ coś a potem dołączyć do reszty obiektu tak żeby niestraciło swojej mapy i ustawień ?
darkelf Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 hmm dziwnie wyglada, ale kaszankja miejscami na siatce :/... moze najpierw wymodeluj wsyzstko, a potem zabieraj sie za teksturowanie, bo takie probne tekstury obrzydzaja :P
Vetis Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 e tam mi sie bardziej poprzednia podobala ta jest krzywa i wogole a o jego urodzie juz nie wspomne .... keep working
Laser Napisano 14 Kwiecień 2004 Autor Napisano 14 Kwiecień 2004 No dobra, mimo że wam się niepodoba to sie jeszcze niepoddałem :) Człowiek się uczy cały czas Na proporcje narazie nie patrzcie
MeG Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 korpus wyglada o wiele lepiej od poprzedniego glowa wydaje sie tez lepsza wrzuc siatke chetnie obejrzymy robisz postepy
Archangel Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 Zgadzam sie z MeG ogolnie jest duzo lepiej ! choc nie brakuje jeszcze bledow: zmien uklad ust bo narazie to ma mine jakby usiadl na jeżu :P jest kilka miejs w korpusie gdzie siatka jest jakas dziwna (w miejscu laczena reki z korpusem, w okolicy mostka, nad biodrem - no chyba ze to dziura po wloczni ;) ) pracuj a bedzie naprawde dobrze !
MeG Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 w sumie bitwa jest po to zeby sie uczyc :) nie zrazaj i pracuj dalej @ archangel lol na jezu sobie usiadl hihi biedny jez
Laser Napisano 17 Kwiecień 2004 Autor Napisano 17 Kwiecień 2004 działam dalej, choc powoli. Najpierw tyle co mam narazier diabła.
Laser Napisano 17 Kwiecień 2004 Autor Napisano 17 Kwiecień 2004 Ale zaczałem robić też anioła który będzie naprzeciw diabła stał.
und3r Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 Ogólnie to jednak proponuję skończyć jedno :) A potem brać się za drugie .. Usystematyzowana praca to klucz do sukcesu.
Laser Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Napisano 19 Kwiecień 2004 No wiem ale oteksturować będzie łatiej anioła i na nim chcę to przećwiczyć. Dlatego się zabrałem za niego , kurcze, teraz dopiero widze ez chinczyk mi wyszedł z oczu ::)
Rekomendowane odpowiedzi