Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hell ou

Witam, dawno nic nierobiłem ale fajny termat bitwy i może wreszcie coś skończe :)

Na przeciw siebie, na jakimś niby ringu piekielno boskim stać będą lucyfer i herubinek. Obaj przygotowani do walki jednak herubinek będzie miał zdecydowanie większe szanse, czemu?? Zobaczycie :-)

Narazie zacząłem robić lucyfera.

• Odpowiedzi 24
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czy twarz taka pozostanie? nie wiem czy to z założenia ale jest klockowata i rogi wychodzą z łuków brwiowych (?)

natomiast kaptur ma duże szanse...

powodzenia

Napisano

To ze z luków briowych to tak sobie wymyśliłem. Natomiast musze ją uplastycznić z całą pewnością :) Textury tymczasowe oczywiście. Robił bym szybsze postępy jakby ktoś wiedział jak z gmaxa obiekty przenośić do maxa :)

Napisano

Tekstura taka tymczasowa zeby kolorek był. Zieniam koncept mocno. Za bardzo ludzki tu był lucek, będzie inny. w Zbroi będzie archanioł . rezygnuje z malucha bo już dwóch ich jest na forum :)

Napisano

Dobra, wziołęm sobie uwagi do serca i walcze z głową lucka. Powolutku coraz lepiej wygląda.

Predator: Dla mnie zawsze będzie sza wcześnie bo jestem totalny amator i robie to tylko dla przyjemności :)

Napisano

Laser nowa twarzyczka to ogromny krok do przodu !! Zaczyna powoli przypominac diabelska mordke :D Uwazaj w mijscu spotkanian sie lukow brwiowych i nosa bo siateczka jest tam trche pomieta. Czekam na kolejne apdejty !!

Pozdrawiam

Napisano

dzięki :) Jeden chociaż docenił :) pewnie po świętach updaty, no może dziś wieczorem coś będzie jeszcze. I tak padne przy mapowani chyba :(

Czy da się zamapoważ coś a potem dołączyć do reszty obiektu tak żeby niestraciło swojej mapy i ustawień ?

Napisano

hmm dziwnie wyglada, ale kaszankja miejscami na siatce :/... moze najpierw wymodeluj wsyzstko, a potem zabieraj sie za teksturowanie, bo takie probne tekstury obrzydzaja :P

Napisano

No dobra, mimo że wam się niepodoba to sie jeszcze niepoddałem :)

Człowiek się uczy cały czas

Na proporcje narazie nie patrzcie

Napisano

Zgadzam sie z MeG ogolnie jest duzo lepiej ! choc nie brakuje jeszcze bledow:

zmien uklad ust bo narazie to ma mine jakby usiadl na jeżu :P

jest kilka miejs w korpusie gdzie siatka jest jakas dziwna (w miejscu laczena reki z korpusem, w okolicy mostka, nad biodrem - no chyba ze to dziura po wloczni ;) ) pracuj a bedzie naprawde dobrze !

Napisano

No wiem ale oteksturować będzie łatiej anioła i na nim chcę to przećwiczyć. Dlatego się zabrałem za niego

, kurcze, teraz dopiero widze ez chinczyk mi wyszedł z oczu ::)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności