Napisano 1 Kwiecień 200421 l Hell ou Witam, dawno nic nierobiłem ale fajny termat bitwy i może wreszcie coś skończe :) Na przeciw siebie, na jakimś niby ringu piekielno boskim stać będą lucyfer i herubinek. Obaj przygotowani do walki jednak herubinek będzie miał zdecydowanie większe szanse, czemu?? Zobaczycie :-) Narazie zacząłem robić lucyfera.
Napisano 1 Kwiecień 200421 l Czy twarz taka pozostanie? nie wiem czy to z założenia ale jest klockowata i rogi wychodzą z łuków brwiowych (?) natomiast kaptur ma duże szanse... powodzenia
Napisano 2 Kwiecień 200421 l Autor To ze z luków briowych to tak sobie wymyśliłem. Natomiast musze ją uplastycznić z całą pewnością :) Textury tymczasowe oczywiście. Robił bym szybsze postępy jakby ktoś wiedział jak z gmaxa obiekty przenośić do maxa :)
Napisano 2 Kwiecień 200421 l Nom dużo do poprawki - na popczątek proponowałbym ci zajac sie obiektem a dopiero bawić sie teksturką... pozdr giorgione
Napisano 6 Kwiecień 200421 l Autor Tekstura taka tymczasowa zeby kolorek był. Zieniam koncept mocno. Za bardzo ludzki tu był lucek, będzie inny. w Zbroi będzie archanioł . rezygnuje z malucha bo już dwóch ich jest na forum :)
Napisano 6 Kwiecień 200421 l no chyba troche za wczesnie na challeng :) w dodatku o takim temacie :) choc duzo mozna sie nauczyc :) zycze powodzenia
Napisano 8 Kwiecień 200421 l Autor Dobra, wziołęm sobie uwagi do serca i walcze z głową lucka. Powolutku coraz lepiej wygląda. Predator: Dla mnie zawsze będzie sza wcześnie bo jestem totalny amator i robie to tylko dla przyjemności :)
Napisano 8 Kwiecień 200421 l Laser--> ja tesh jestem dopiero amatro :) wiec sie nie przejmuj walcz walcz walcz az uzyskac to co sie sie podoba i zadowoli innych :)
Napisano 8 Kwiecień 200421 l Laser nowa twarzyczka to ogromny krok do przodu !! Zaczyna powoli przypominac diabelska mordke :D Uwazaj w mijscu spotkanian sie lukow brwiowych i nosa bo siateczka jest tam trche pomieta. Czekam na kolejne apdejty !! Pozdrawiam
Napisano 9 Kwiecień 200421 l Autor dzięki :) Jeden chociaż docenił :) pewnie po świętach updaty, no może dziś wieczorem coś będzie jeszcze. I tak padne przy mapowani chyba :( Czy da się zamapoważ coś a potem dołączyć do reszty obiektu tak żeby niestraciło swojej mapy i ustawień ?
Napisano 9 Kwiecień 200421 l hmm dziwnie wyglada, ale kaszankja miejscami na siatce :/... moze najpierw wymodeluj wsyzstko, a potem zabieraj sie za teksturowanie, bo takie probne tekstury obrzydzaja :P
Napisano 9 Kwiecień 200421 l e tam mi sie bardziej poprzednia podobala ta jest krzywa i wogole a o jego urodzie juz nie wspomne .... keep working
Napisano 14 Kwiecień 200420 l Autor No dobra, mimo że wam się niepodoba to sie jeszcze niepoddałem :) Człowiek się uczy cały czas Na proporcje narazie nie patrzcie
Napisano 14 Kwiecień 200420 l korpus wyglada o wiele lepiej od poprzedniego glowa wydaje sie tez lepsza wrzuc siatke chetnie obejrzymy robisz postepy
Napisano 14 Kwiecień 200420 l Zgadzam sie z MeG ogolnie jest duzo lepiej ! choc nie brakuje jeszcze bledow: zmien uklad ust bo narazie to ma mine jakby usiadl na jeżu :P jest kilka miejs w korpusie gdzie siatka jest jakas dziwna (w miejscu laczena reki z korpusem, w okolicy mostka, nad biodrem - no chyba ze to dziura po wloczni ;) ) pracuj a bedzie naprawde dobrze !
Napisano 14 Kwiecień 200420 l w sumie bitwa jest po to zeby sie uczyc :) nie zrazaj i pracuj dalej @ archangel lol na jezu sobie usiadl hihi biedny jez
Napisano 17 Kwiecień 200420 l Autor działam dalej, choc powoli. Najpierw tyle co mam narazier diabła.
Napisano 17 Kwiecień 200420 l Autor Ale zaczałem robić też anioła który będzie naprzeciw diabła stał.
Napisano 17 Kwiecień 200420 l Ogólnie to jednak proponuję skończyć jedno :) A potem brać się za drugie .. Usystematyzowana praca to klucz do sukcesu.
Napisano 19 Kwiecień 200420 l Autor No wiem ale oteksturować będzie łatiej anioła i na nim chcę to przećwiczyć. Dlatego się zabrałem za niego , kurcze, teraz dopiero widze ez chinczyk mi wyszedł z oczu ::)