Napisano 13 Lipiec 200915 l Już 14 lipca rozpocznie się pierwszy w Polsce, trwający cztery dni, plenerowy przegląd najlepszych światowych i polskich animacji: Krakow Summer Animation Days. W czasie 4 dni imprezy zaprezentowane zostaną najlepsze światowe animacje (z lat 2004 - 2008) wyróżnione na największych Festiwalach animacji Świata i Polski. Zatem - zapraszamy w plener:) Więcej...
Napisano 14 Lipiec 200915 l Super! Ledwo co się skończył festiwal w Poznaniu a tu już mamy kolejny w Krakowie. Dzieje się dzieje, cieszy ucho! Pozdrawiam.
Napisano 14 Lipiec 200915 l Dzieje się dzieje, szkoda, że tak późno się o tym dowiedziałem bo z wielką chęcią bym pojechał
Napisano 14 Lipiec 200915 l Witam, Dodatkowa atrakcja jest to ze trwaja nie rzadko w srodku tygodnia. Szkoda, weekendy stwarzaja wieksze mozliwosci jesli idzie o mozliwosc pojawienia sie na takim event'cie. :)
Napisano 14 Lipiec 200915 l dziś było fajnie, bardzo, nawet dobry obraz i dźwięk jak na plener. nawet żaden pijany anglik nie wskoczył przed wyświetlacz(21.30-00.30 ;)).jakby ktoś chciał to mogę podrzucić skana ulotki bo pewnie wszystykie animy mozna obejzec online pozdro ps EllEss jak to możliwe ze masz 0 postów :D ?
Napisano 15 Lipiec 200915 l Przyłączam się do pochwał na górze! Pokaz dał radę, pomimo "warunków polowych". ;) Czasami ludzie wskakiwali przed projektor (nie wiem czy anglicy ;P ), ale szybko się zmywali. ;) Co do samych animacji: dużo świetnych historii w niesamowitej oprawie. Niestety musiałem się zmyć z pokazu wcześniej (o 23:00) - chciałem się wyspać by jakoś funkcjonować w pracy. ;) pozdro
Napisano 15 Lipiec 200915 l Nie dotrwałem do polskich perełek, ale zagraniczne też nie wszystkie powalały. Szkoda, że była czasowa obsuwa, bo bardzo chciałem przyjrzeć się animacjom z warsztatu Kuci. Overtime, Ego, Oktapodi na pewno zainteresują ludzi z forum :) Wygooglać można wszystkie :)
Napisano 15 Lipiec 200915 l Moim zdaniem ciekawie było ... pewnie wybiorę sie na wszystkie ... tak szczerze to nie łatwo znaleźć te animy na necie ... (przynajmniej na YT niema :D )
Napisano 15 Lipiec 200915 l Był. W zasadzie nie padało (trochę kropiło). Dzisiaj, moim zdaniem, było gorzej. Pojawiły się jakieś animacje typowo dla dzieci (styl Disnejowy). To nie dla mnie. Zmyłem się ok. 23:30. Najlepsza były (subiektywnie): - australijska animacja, tytuł to chyba "Chainsow" - "Le maison en petits cubes" - klimatyczna, miażdżąca pod względem wykonania animacja z Japonii.
Napisano 17 Lipiec 200915 l Wczorajszy dzień na początku trochę mnie zawiódł. Dobrze, że później poziom poszedł trochę w górę :)
Napisano 19 Lipiec 200915 l Ps. EllEss jak to możliwe ze masz 0 postów? :D Jestem hardkorem. Mozna gdzies znalezc spis wszystkich tych animacji?
Napisano 19 Lipiec 200915 l masz tu hardkorze http://splot.art.pl/aktualnosci/210/splot-poleca-krakow-summer-animation-days