Napisano 18 Lipiec 200915 l Mam problem ze sterownikami dźwięku, realtek na zmiane twierdzi, że podpięto głośniki i następnie, że je odpięto... przez co cały czas dźwięk jes przerywany, miał ktoś taki problem??
Napisano 18 Lipiec 200915 l omg reaktek... ja już tyle przeszedłem z tym szajsem, ale czegoś takiego jeszcze nie miałem :) 1.Reinstal sterów (instalowałeś coś ostatnio? Ja straciłem kiedyś dźwięk po instalacji windows media runtime) 2. Jeżeli nie pomoże tzn, że problem leży po stronie hardwaru/wejścia. Realtek ma soft do ich ustawiania (co pewnie Ci się zresztą wyświetla) - wymuś na nim, żeby szukał głośników np pod słuchawkami - w ten sposób karta nie będzie wykorzystywać uszkodzonego wejścia (oczywiście podłącz wtedy głośniki pod słuchawki/mikro)
Napisano 18 Lipiec 200915 l Autor Komp jest po formacie wiec nic nie instalowałem, problem raczej nie po stronie hardware, bo poniewaz wszystko działą cacy na tych testach, przy muzie ladnie wszystkie 6 glosnikow dziala tylko te przerywanie nie wiem o co kaman 0_o
Napisano 18 Lipiec 200915 l Można wyłączyć wykrywanie, poszukaj gdzieś w opcjach. Niestety jedynym lekarstwem na te karty, to zakup nowej - też miałem niezłe jazdy z nią :)
Napisano 18 Lipiec 200915 l Nie masz przypadkiem dodatkowego sprzętu dopiętego (słuchawki, mikrofon) ? Jeśli tak to go odłącz jeśli nie potrzebujesz.