adek Napisano 20 Lipiec 2009 Napisano 20 Lipiec 2009 Bardzo dobra wiadomość dla wszystkich użytkowników programu Maya. Na stronie vray.com pojawiła się już oficjalna informacja o dostępności renderera V-Ray dla tego programu i rozpoczęło się odliczanie do oficjalnej premiery. Osoby zainteresowane mogą zapisać się do newslettera i zostaną powiadomione o tym fakcie mailowo. Więcej informacji: www.vray.com/vray_for_maya/
Loopik Napisano 20 Lipiec 2009 Napisano 20 Lipiec 2009 W końcu... Czasem zastanawiam się dlaczego wychodzi np. taki Maxwell i pojawia się na wszystkie możliwe platformy, a tutaj to jest jakieś wielkie wydarzenie, że będzie na więcej niż jeden system. WTF?
Reanimator Napisano 20 Lipiec 2009 Napisano 20 Lipiec 2009 Szok! Moj kot posikal sobie po nogach jak to przeczytalem!
Luki Luki Napisano 20 Lipiec 2009 Napisano 20 Lipiec 2009 Chaos Group powinni sie jakos dogadac z Richardem Rosenmanem i Hatch Studios, bo na widok tych wizek zupelnie nic mi nie dryga, natomiast reklamy RR i HS przekonują mnie ze to nie tylko kolejna zabawka do renderowania kulek z chromu i kamienia.
Elgatoloco Napisano 21 Lipiec 2009 Napisano 21 Lipiec 2009 Super! Szkoda tylko że mnie nie stać na maye ani vraya:)...ile to razem? Jakiś godzilion złotych?
Rekomendowane odpowiedzi