Napisano 20 Lipiec 200915 l Bardzo dobra wiadomość dla wszystkich użytkowników programu Maya. Na stronie vray.com pojawiła się już oficjalna informacja o dostępności renderera V-Ray dla tego programu i rozpoczęło się odliczanie do oficjalnej premiery. Osoby zainteresowane mogą zapisać się do newslettera i zostaną powiadomione o tym fakcie mailowo. Więcej informacji: www.vray.com/vray_for_maya/
Napisano 20 Lipiec 200915 l W końcu... Czasem zastanawiam się dlaczego wychodzi np. taki Maxwell i pojawia się na wszystkie możliwe platformy, a tutaj to jest jakieś wielkie wydarzenie, że będzie na więcej niż jeden system. WTF?
Napisano 20 Lipiec 200915 l Chaos Group powinni sie jakos dogadac z Richardem Rosenmanem i Hatch Studios, bo na widok tych wizek zupelnie nic mi nie dryga, natomiast reklamy RR i HS przekonują mnie ze to nie tylko kolejna zabawka do renderowania kulek z chromu i kamienia.
Napisano 21 Lipiec 200915 l Super! Szkoda tylko że mnie nie stać na maye ani vraya:)...ile to razem? Jakiś godzilion złotych?