Gubernator Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Witam :) Scenka dzieje się w Egipcie, ostatnia z plag. Anioł śmierci, wisi w powietrzu z mieczem w rękach nad zawiniątkiem. Albo coś w tym stylu :P Narazie zaczołem robić głowe, poniżej widok z profilu. Oczywiście jeszcze dużo pracy by ją skończyć :P
Archangel Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 koncept ciekawy :)...co do wykonania to wiele pracy jeszce przed Toba, nie wiem jaki efekt chcesz osiagnac ale obecny render pozostawia wiele do zyczenia... Pozdrawiam
Falcrum Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 Ojejej...hmmm...powiem tak: \"jeszcze dużo pracy przed Tobą...\" :) Pozdr
Pablo Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 praca z serii \"kiedy to bylo:)\" albo \" ahhh te poczatki\" pracuj pracuj. pozdr
marchefka Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 Tak jak mowia pracy duzo.... ale pomysl bardzo fajny. Powodzenia
Gubernator Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Napisano 3 Kwiecień 2004 wiem wiem :P troche to u mnie trwa, bo wydaje mi się że jestem początkujący ;)
Gubernator Napisano 12 Kwiecień 2004 Autor Napisano 12 Kwiecień 2004 Myśle że otoczenie będzie wyglądało tak. Wszelkie uwagi mile widziane :)
Rekomendowane odpowiedzi