Mulholland Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 Hej. Wrzucam kilka wizualizacji które ostatnio zrobiłem. Wszystko oprócz figurek postaci to moja robota. W kolejności 1.2 - Kościół Alvaro Sizy. 3. Schody w budynku przy ul. Nowogrodzkiej w Warszawie. 4. Budynek Pomaton EMi w Warszawie. Nie wiem co z tym więcej zrobić, gdyby ktoś miał pomysł to pewnie podkręce to jeszcze i wrzucę upa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 26 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2009 Cholerka nikt nic nie pisze? Jest tak dobrze czy tak źle? Proszę o opinię, bardzo mi zależy na tym, to jedne z moich pierwszych ukończonych wizualizacji. :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 Możesz większą rozdziałkę z Imageshacka dać? :) Fajne to jest. Jeszcze pogadamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 Hmm, a to Twoje projekty? W czym robione wiz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 27 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2009 Vizki zrobiłem w 3ds max i vray. Nie jestem autorem projektów. Dwa pierwsze tak jak napisałem Schody - Stefan Kuryłowiecz, Fryderyk Szymański, Andrzej chmielewski Pomaton - Stefan Kuryłowiecz, Wayel Ghaleb, Katarzyna Stawowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 Wyglądają całkiem przyzwoicie, ale jeśli projekt nie Twój to do galerii 3d wrzucaj, dział "Architektura" dotyczy własnych projektów. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 Ok, wstawiam na razie jeden z obrazków w 800 x 600. Nie wiem, czy to już jest jakość akceptowalna np. przez osoby zamawiające wizualizacje? Oglądam wizualizacje zrobione w takiej samej rozdzielczości i mam wrażenie że są ostrzejsze. Mozę to złudzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 (edytowane) Uprzejmie proszę administratora o przniesienie wątku do work in progess. Jeszcze musze nad tym popracować. Edytowane 7 Sierpień 2009 przez Mulholland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiewioor Napisano 6 Sierpień 2009 Share Napisano 6 Sierpień 2009 Bardzo ładne wizualizacje. Szczególnie podoba mi się światło na kościele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 7 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2009 Poprawiona wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi