Napisano 26 Lipiec 200915 l Hej. Wrzucam kilka wizualizacji które ostatnio zrobiłem. Wszystko oprócz figurek postaci to moja robota. W kolejności 1.2 - Kościół Alvaro Sizy. 3. Schody w budynku przy ul. Nowogrodzkiej w Warszawie. 4. Budynek Pomaton EMi w Warszawie. Nie wiem co z tym więcej zrobić, gdyby ktoś miał pomysł to pewnie podkręce to jeszcze i wrzucę upa. Pozdrawiam.
Napisano 26 Lipiec 200915 l Autor Cholerka nikt nic nie pisze? Jest tak dobrze czy tak źle? Proszę o opinię, bardzo mi zależy na tym, to jedne z moich pierwszych ukończonych wizualizacji. :confused:
Napisano 26 Lipiec 200915 l Możesz większą rozdziałkę z Imageshacka dać? :) Fajne to jest. Jeszcze pogadamy :)
Napisano 27 Lipiec 200915 l Autor Vizki zrobiłem w 3ds max i vray. Nie jestem autorem projektów. Dwa pierwsze tak jak napisałem Schody - Stefan Kuryłowiecz, Fryderyk Szymański, Andrzej chmielewski Pomaton - Stefan Kuryłowiecz, Wayel Ghaleb, Katarzyna Stawowa
Napisano 27 Lipiec 200915 l Wyglądają całkiem przyzwoicie, ale jeśli projekt nie Twój to do galerii 3d wrzucaj, dział "Architektura" dotyczy własnych projektów. ;)
Napisano 28 Lipiec 200915 l Autor Ok, wstawiam na razie jeden z obrazków w 800 x 600. Nie wiem, czy to już jest jakość akceptowalna np. przez osoby zamawiające wizualizacje? Oglądam wizualizacje zrobione w takiej samej rozdzielczości i mam wrażenie że są ostrzejsze. Mozę to złudzenie.
Napisano 28 Lipiec 200915 l Autor Uprzejmie proszę administratora o przniesienie wątku do work in progess. Jeszcze musze nad tym popracować. Edytowane 7 Sierpień 200915 l przez Mulholland
Napisano 6 Sierpień 200915 l Bardzo ładne wizualizacje. Szczególnie podoba mi się światło na kościele.