Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

w ramach ogarniania siebie i swoich umiejętności (lub ich braku)

in progress - wszystkie rady/c&c mile widziane :)

laz_01.jpg

Edytowane przez Lorilay

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ręczniki na półce kształtem przypominają mi zwinięte kawałki blachy, a ten na pierwszym planie wygląda jak nie z tego obrazka. Poza tym to ładnie wygląda ;)

Napisano

lepiej??

: nie

Ciągle wygląda jak by ten ręcznik miał ostre zakończenia, ukuć się można

Napisano

To jest ręcznik? Na początku myślałem, ze snopki :D

Żółwik miał fajny ręcznik (o ile się nie mylę) oraz napisał jak go zrobił. Musisz poszukać zielonej łazienki żółwika :D

Napisano
  • Autor

vega - żółwik opisał proces tworzenia nieco enigmatycznie ;) poza tym ciężko przełożyć formę zwieszoną na formę zrolowaną;)

I'll keep workin' on it...

Napisano

Dopracuj oświetlenie. Wcześniej było lepiej (miejscami prześwietlone ale lepiej), teraz jest blado, zwiększ kontrast. I popraw mapowanie bo kiepsko to wyglada.

Napisano

teraz ta praca w ogóle nie żyje :P tak mi się wydaje zbyt mdłe to wszystko (ale ja się aż tak nie znam)

Napisano

no zgadzam sie z przedmowca, oswietlenie nie baudzo. Primo, swiatlo padajace pod takim katem przy tej barwie to tylko koniec grudnia. Po drugie primo tak gleboka lazienka, nie ma bata, w dziennym oswietleniu bedzie po prostu ciemna, wiec moim skromnym zdaniem bez wlaczonego zrodla swiatla w srodku bedzie niejaka. Szczegolnie z tym stosunkowo matowymi materialami. Jesli to nie komera tylko tworczosc wlasna i koniecznie chcesz miec dzienne, to sprobuj jakis otwor w suficie nad klozetem i kabina. Ale zaden ze mnie spec, sa tu znacznie lepsi od tego ;)

Napisano
  • Autor

thx za konstruktywne komentarze :)

W sumie to własnie tak myślałam, że sztuczne oświetlenie nawet przy stosunkowo dużym oknie będzie nieuniknione...

Świetlik raczej nie wchodzi w grę...

Co do materiałów jeszcze kombinuję, przekonana na sto procent do nich nie jestem.

Bardzo możliwe, że się wszystko jeszcze mocno zmieni ;) Na razie się biję ze wszelkiego rodzaju szmatami typu ręcznik ;)