Lorilay Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 (edytowane) w ramach ogarniania siebie i swoich umiejętności (lub ich braku) in progress - wszystkie rady/c&c mile widziane :) Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez Lorilay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek S Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 Ręczniki na półce kształtem przypominają mi zwinięte kawałki blachy, a ten na pierwszym planie wygląda jak nie z tego obrazka. Poza tym to ładnie wygląda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorilay Napisano 30 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2009 mini up - ręczniczki - na razie same, nie w scenie. lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 lepiej?? : nie Ciągle wygląda jak by ten ręcznik miał ostre zakończenia, ukuć się można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 To jest ręcznik? Na początku myślałem, ze snopki :D Żółwik miał fajny ręcznik (o ile się nie mylę) oraz napisał jak go zrobił. Musisz poszukać zielonej łazienki żółwika :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorilay Napisano 30 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2009 vega - żółwik opisał proces tworzenia nieco enigmatycznie ;) poza tym ciężko przełożyć formę zwieszoną na formę zrolowaną;) I'll keep workin' on it... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorilay Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2009 little update... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 strasznie prześwietlone, ale oprócz tego fajna vizka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorilay Napisano 7 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2009 z dalszych zabaw światłem wyszło mi coś takiego http://i19.photobucket.com/albums/b199/lorilay/lazienka30812.jpg natomiast martwi mnie efekt mory na płytkach i problemy z samplingiem (??) fug - tworzące się linie przerywane zamiast ciągłych... próbowałam podbijać ustawienia, ale trochę po omacku i akurat na to nic mi nie pomogło... any ideas? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorilay Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2009 mały update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Dopracuj oświetlenie. Wcześniej było lepiej (miejscami prześwietlone ale lepiej), teraz jest blado, zwiększ kontrast. I popraw mapowanie bo kiepsko to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noted Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 teraz ta praca w ogóle nie żyje :P tak mi się wydaje zbyt mdłe to wszystko (ale ja się aż tak nie znam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Też uważam, że musisz zmienić oświetlenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WAKi Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 no zgadzam sie z przedmowca, oswietlenie nie baudzo. Primo, swiatlo padajace pod takim katem przy tej barwie to tylko koniec grudnia. Po drugie primo tak gleboka lazienka, nie ma bata, w dziennym oswietleniu bedzie po prostu ciemna, wiec moim skromnym zdaniem bez wlaczonego zrodla swiatla w srodku bedzie niejaka. Szczegolnie z tym stosunkowo matowymi materialami. Jesli to nie komera tylko tworczosc wlasna i koniecznie chcesz miec dzienne, to sprobuj jakis otwor w suficie nad klozetem i kabina. Ale zaden ze mnie spec, sa tu znacznie lepsi od tego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorilay Napisano 2 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2009 thx za konstruktywne komentarze :) W sumie to własnie tak myślałam, że sztuczne oświetlenie nawet przy stosunkowo dużym oknie będzie nieuniknione... Świetlik raczej nie wchodzi w grę... Co do materiałów jeszcze kombinuję, przekonana na sto procent do nich nie jestem. Bardzo możliwe, że się wszystko jeszcze mocno zmieni ;) Na razie się biję ze wszelkiego rodzaju szmatami typu ręcznik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi