Loki Napisano 1 Sierpień 2009 Napisano 1 Sierpień 2009 Jak w temacie, jakims cudem wyłączyłem sobie paski w domyslnym widoku folderów. Wie ktoś jak zrobić by domyślnie widać było jak na 2 obrazku (po 2x kliknięciu na folder) ?? tak jest teraz: a tak chce zeby domyslnie otwieraly mi sie foldery: (brakuje tych pasków) nawet nie bardzo potrafię to nazwać więc szukanie w googlach po omacku było dość frustrującym zajęciem
zgred Napisano 1 Sierpień 2009 Napisano 1 Sierpień 2009 dziwne że zniknął nawet ten pasek co pisze file, edit itd. Na nim można kliknąć prawym przyciskiem myszki i tam można odfajkować co ma być a co nie.
sly Napisano 1 Sierpień 2009 Napisano 1 Sierpień 2009 zaznacz okno - kliknij "alt" (na tym etapie litery funkci podświetlają się. Wybierz "t" (tools) itd.
Loki Napisano 1 Sierpień 2009 Autor Napisano 1 Sierpień 2009 niestety nie dziala sly, poprostu nie ma paska z tymi funkcjami zeby moglo zadzialac.
pressenter Napisano 1 Sierpień 2009 Napisano 1 Sierpień 2009 A spróbuj wejść do panelu sterowania-> Folder options-> Restore defaults
Loki Napisano 1 Sierpień 2009 Autor Napisano 1 Sierpień 2009 klops - nie moge w ogole otworzyc tego (tzn folder options w control panel) - chyba załapał mój komp jakiś syf. no nic i tak czekał tylko na pretekst żeby go formatować :)
Traitor Napisano 1 Sierpień 2009 Napisano 1 Sierpień 2009 Norton ghost twoim przyjecielem. Ale jezeli nie masz takiej opcji to moze zrob przywracanie systemu z przed dni kiedy miales ten pasek.
Rekomendowane odpowiedzi