Loki Napisano 4 Sierpień 2009 Napisano 4 Sierpień 2009 Witam, może ktoś używa tego lub wie jak rozwiązać mój problem. Mianowicie, spodobał mi się system galerii Indexhibit i próbuję uruchomić to na serwerze nazwa.pl Mam wszystkie dane jakie są wymagane. Założyłem bazę danych mam użytkownika, login i hasło, ale za chiny ludowe nie potrafię przejść 3 kroku instalacji Indexhibit - właśnie logowania do bazy danych. Czy ktoś może wie jak to zrobić? ( strona zgłasza błąd podczas logowania do bazy danych) pomimo tego że kozystam z hasła, loginu i nazwy bazy podanych przez nazwa.pl to 1 pytanie a 2 to moze ktoś zna inny, lekki CMS do budowy galerii ? (darmowy najlepiej ) który jest łatwy w obsłudze, i dość konfigurowalny? (bo jak mnie szlak trafi z tym indexhibit to trzeba będzie coś innego zainstalować)
pressenter Napisano 4 Sierpień 2009 Napisano 4 Sierpień 2009 1. A możesz się zalogować do panelu administracji bazą? 2. http://pedrogilberto.net/pgtheme/
Loki Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Napisano 4 Sierpień 2009 ad 1 ) mogę - mam użytkownika i hasło. ad 2) dzieki - potestuję :)
hcpiter Napisano 4 Sierpień 2009 Napisano 4 Sierpień 2009 hmm ja kiedys chcialem sprawdzic jak wyglada indexhibit, u mnie na ovh normalnie dziala, po stworzeniu bazy danych i wklepaniu hasla i loginu zainstalowal bez problemu, jedynie musialem poczekac 5 min na zmiany na serwie. Ale nie przypadl mi, chociaz galeria prezentujaca bardzo fajna, podobnie jak strona 3seventa :)
Loki Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Napisano 4 Sierpień 2009 rozgryzłeś mnie hcpiter :) "to be like 3seventh" podoba mi się minimalizm tej galerii, no ale nie zmienia to faktu że dalej nie działa.
Rekomendowane odpowiedzi