Posted August 4, 200915 yr Witam, może ktoś używa tego lub wie jak rozwiązać mój problem. Mianowicie, spodobał mi się system galerii Indexhibit i próbuję uruchomić to na serwerze nazwa.pl Mam wszystkie dane jakie są wymagane. Założyłem bazę danych mam użytkownika, login i hasło, ale za chiny ludowe nie potrafię przejść 3 kroku instalacji Indexhibit - właśnie logowania do bazy danych. Czy ktoś może wie jak to zrobić? ( strona zgłasza błąd podczas logowania do bazy danych) pomimo tego że kozystam z hasła, loginu i nazwy bazy podanych przez nazwa.pl to 1 pytanie a 2 to moze ktoś zna inny, lekki CMS do budowy galerii ? (darmowy najlepiej ) który jest łatwy w obsłudze, i dość konfigurowalny? (bo jak mnie szlak trafi z tym indexhibit to trzeba będzie coś innego zainstalować)
August 4, 200915 yr 1. A możesz się zalogować do panelu administracji bazą? 2. http://pedrogilberto.net/pgtheme/
August 4, 200915 yr hmm ja kiedys chcialem sprawdzic jak wyglada indexhibit, u mnie na ovh normalnie dziala, po stworzeniu bazy danych i wklepaniu hasla i loginu zainstalowal bez problemu, jedynie musialem poczekac 5 min na zmiany na serwie. Ale nie przypadl mi, chociaz galeria prezentujaca bardzo fajna, podobnie jak strona 3seventa :)
August 4, 200915 yr Author rozgryzłeś mnie hcpiter :) "to be like 3seventh" podoba mi się minimalizm tej galerii, no ale nie zmienia to faktu że dalej nie działa.