Posted August 5, 200915 yr Pierwsza wrzuta: Koniec mini Nic już nie poprawiałem ;p Edited August 22, 200915 yr by RaVirr
August 5, 200915 yr Proszę i od RaVirra coś będzie! Ciekawy szkic tego twojego Ktulu. Trochę łeb mało przerażający ale spokojnie do wygrania (myslę, że to kwestia oka). Dokończ koniecznie bo CHC ostatnio cierpi na brak skończonych prac i wartoby było znów ożywić nieco ten wątek.
August 5, 200915 yr Author Dokończę;) Postęp: Dodam tylko, że oryginalna rozdziałka to 4090 x 2700.. Mimo, że program czasem zamuli to warto w takich rozmiarach się poruszać:)
August 6, 200915 yr Author Chciałem mu nadać taki aerodynamiczny kształt :D Tablica: Szybkie ukazanie skali:
August 9, 200915 yr Jedziesz Ravirzee jedziesz :) fajne kolorki, ale strasznie mi sie nie podoba to OKOOO... na szkicu świetnie jego łeb wyglądał, to malutkie straszne oko... xD
August 14, 200915 yr Author Nie chce mi się :D Nie mam jakoś motywacji by to kończyć:P Może jutro się w sobie wezmę i podpicuję;)
August 19, 200915 yr !! UWAGA !! Przypominam, iż do końca tej edycji zostały tylko 4 dni, Proszę pamiętać o umieszczeniu stosownej informacji w załączniku o ukończeniu pracy, jak również dodaniu wybranego fragmentu do sondy. //Pozdr.
August 21, 200915 yr Dawaj zrób mu mniejsze oko i dajesz jako koniec :d:d... nie daj się konkurencji xD
August 23, 200915 yr nie wiam jak u innych ale umnie nie wyswietla ikonki "Koniec" ktora jest w 1 poscie szkoda zeby robota poszla na marne przez taki duperel