Archangel Napisano 4 Kwiecień 2004 Napisano 4 Kwiecień 2004 W zwiazku z dosc niskim ostatnio poziomem wypowiedzi na shout\'cie a takze przypadkami podszywania sie pewnych osobnikow pod uzytkownikow forum proponuje wprowadzenie koniecznosci logowania sie loginem z forum przy korzystaniu z tej funkcji.
adek Napisano 4 Kwiecień 2004 Napisano 4 Kwiecień 2004 Zauważyłem i postaram sie opracować coś takiego. Narazie jestem troszke zarobiony ale jest to konieczne. Jesli do tego czasu takie sytuacje zaczna sie powatarzac usune go :(
Damian Napisano 4 Kwiecień 2004 Napisano 4 Kwiecień 2004 dla mnie to wogole nie jest shout potrzebny. nie bede płakał jak zniknie.
Archangel Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Napisano 7 Kwiecień 2004 Ja tez plakac nie bede choc czasami shout sie przydaje :)...dzisiaj znowu pojawil sie kolejna bardzo \"wyszukana\" wypowiedz. Takie sytuacje psuja tylko dobra opinie tej stronie i nam wszystkim...
dirty Napisano 7 Kwiecień 2004 Napisano 7 Kwiecień 2004 no Adek, zlikwiduj tego nieszczesnego shouta bo jak czytam niektore wypowiedzi to mnie skreca:/
gutek Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 a znowu moim zdaniem dobrze że ten shout jest bo przynajmniej jeśli czegoś ktoś nie wie takiego prostego co się może w jednym zdaniu zmieścić to nie musi zakładać całęgo topica na forum nie? no ale jeśli Adek Ci się nie uda jakiegoś systemu rejestracji opracować albo naprawdę czasu nie będziesz miał to trudno:/ wykasuj shouta ;(
Rekomendowane odpowiedzi