Monster Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Oto moja \"speed\" pracka zrobiona w ok. 1,5-2 godziny. Powód/inspiracja? Dziewczyna miała doła, a nie wypada takiej piękności się smucić :) [Pozdrowienia dla Pauliny :D] Otoczenia nie ma bo czas mnie gonił, ale efekt końcowy osiągnięty - uśmiech sam pcha się na usta :D W lewym górnym rogu wolne miejsce - specjalna dedykacja, nie dla was :P [EDIT] Osiołek już leży na lycosie, więc powinien ładować się wielokrotnie szybciej niż na interii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noic Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 ale żarówiaste kolory :) podoba mi się a oczka to 2D ??(tak mi wyglądają) nice :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Oczka to prosty Ink \'n Paint - trzeba było się śpieszyć. Aha, zapomniałem dodać - pomysł nie jest do końca mój - widzialem gdzieś podobną maskotke na necie. Ale nie martwcie się - już szykuje kolejną (100% moja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaver Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 ladne, podoba mi sie :D PS. z pewnoscia udalo ci sie ja rozweselic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 śliczne!! taka maskotka to rozweseli najwiekszego smutasa :) !!!! :) gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 siołek-o jest wypas, tylko dla czego wisi w powietrzu? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 A co, szreka nie oglądałeś ??. Tam też osły latają :P. Milusi maskotka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Tak, maskotka milusi, tylko czemu jest zrobiona dokładnie według tutka, którego oglądałem jakiś tydzień temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Napisałem, że widziałem to już gdzieś, że pomysł nie mój. Zapadł mi osiołek w pamięć, ale zaręczam, że robiony z głowy, nie trzymał mnie za rączkę żaden tutorial. Kolejny pluszak się robi (bez żadnego widzianego gdzieś przykładu - w całości z głowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegu Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 HEHEEH, ciekawa maskotka, milusia :) To jest Velvet prawda?? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Dobrze że tej dziewczynie pewnie to pokazałeś na kompie albo mailem wysłałeś bo ja bym się nie doczekał, na załadowanie obrazka z Interii :P, ale rzeczywiście mły stworek, dobrze pasuje do twej ksywy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2004 giegu: dzięki, też uważam Osiełka za milutkiego. Velvet?? O co chodzi? Kłobuc: Hehe, niestety, dysponowałem tylko interią, ale osiołek został wysłany (de facto przez poczte na interii). Heh, ksywka ma dłuższą historię (hehe 6 urodzinki Monstera były miesiąc temu), ale w sumie prawda, pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 fajnie, niezly z niego osiol, ale mogles go przedstawic w jakims lepszym tle, na polce albo cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 5 Kwiecień 2004 Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Jejq... Jaki miluśki... Pikne to to jest :D.... Bardzo mi sie podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 jejku jaki slodki :) milusia przatulanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 nice fajny fajne kolorki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 fajny pomysł podobają mi się materiały i kolorki tylko zobacz na tego jego kopyta - trochę za mało polygonów :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster Napisano 13 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Haha, nareszcie ktos zauwazyl... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi