Berger Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 (edytowane) Witam, Mam nadzieję, że ktoś pomoże mi jako tako ten model rozwinąć :). Chce go za wszelką cenę wymodelować do końca. Proszę o ewentualne fotki z poprawioną siatką bo błędów jest napewno masa :). Będzie to mój 2 model. Narazie mam tyle: Edytowane 11 Sierpień 2009 przez Berger
ResonicX Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Moim zdaniem jest git. Błędów nie widze - ja w ogóle mało widze ;)
hkropinski Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 chociażby tu na forum jest juz kilka modeli gallardo, tak więc przejżyj je sobie i zobacz ja została rozłożona siatka. ze swojej strony mogę doradzić, żebyś zagęszczał siatkę tam, gdzie jest to potrzebne. nie potrzebujesz tylu poligonów na masce, jeżeli byłoby ich tylko sześć, efekt byłby taki sam, a na pewno unikniesz wszelkich krzywizn. staraj się też by kolejne krawędzie były od siebie oddalone w miarę proporcjonalnie. Pozdrawiam 1
Berger Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Napisano 8 Sierpień 2009 Mały up. Proszę o zaznaczenie błędów i jakieś wskazówki :) : Siatka: MS:
Temporal Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Moze i za gesta ale jesli skoro to nie game art to nie jest az tak wazna optymilizacja a poprostu koncowy efekt a patrzac na model bez wire jakos zle nie wyglada wiec nie ma co plakac. Jedzeisz jedziesz czekam na up.
Berger Napisano 10 Sierpień 2009 Autor Napisano 10 Sierpień 2009 (edytowane) Trochę zkaszaniłem ten model: Chce jeszcze zrobić pare poprawek, wyprostować tył, naprawić linie boczną za przednim nadkolem. Edytowane 10 Sierpień 2009 przez Berger
blomd Napisano 11 Sierpień 2009 Napisano 11 Sierpień 2009 Opony coś mi nie podchodzą. Myślę, że proste studio prezentowało by się o wiele lepiej niż to rozciągnięte tło :P
Berger Napisano 11 Sierpień 2009 Autor Napisano 11 Sierpień 2009 (edytowane) Mały up, jakieś studio: Edytowane 11 Sierpień 2009 przez Berger
M4rcus Napisano 11 Sierpień 2009 Napisano 11 Sierpień 2009 naprawde, lepiej daruj sobie te "studio rendery", popraw model, brakuje sporo detalu, nawet jesli to ma byc dosc ogolny model
Berger Napisano 12 Sierpień 2009 Autor Napisano 12 Sierpień 2009 Co mogłem, poprawiłem: http://max3d.pl/forum/showthread.php?goto=newpost&t=61233 Dzięki wszystkim za pomoc :)
Rekomendowane odpowiedzi