lili Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 jako ze narazie jestem skazana na laptopa, kartke i olowek to wrzucam taki pierwszy pogladowy szkic XD
Joel Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Hehe i weź tu konkuruj xD bardzo fajny - mi też podchodzi taka bardziej antropoidalna wersja :)
Raju Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Pierwszy Cthulhu zgloszony do konkursu, ktory moglby byc prawdziwym bohaterem horroru - czekam na bardziej czytelny rysunek, ale ten szkic juz mi sie podoba :) Mam nadzieje, ze w koncowej wersji zachowasz ta twarz, macki "zaczesane" do tylu i te skrzydla, a takze nadasz jakiegos mrocznego klimatu. Jak narazie w moim rankingu masz drugie miejsce (zaraz za Ktulu athega) :)
miriam Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 !! UWAGA !! Przypominam, iż do końca tej edycji zostały tylko 4 dni, Proszę pamiętać o umieszczeniu stosownej informacji w załączniku o ukończeniu pracy, jak również dodaniu wybranego fragmentu do sondy. //Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi