lukanus Napisano 9 Sierpień 2009 Napisano 9 Sierpień 2009 Witam. Poniżej moja próba zmierzenia się z tematem. Co do samego pomysłu, to chciałem uniknąć "kalmarzej twarzy" (wiem, wiem...) i pójść w nieco innym kierunku... Pozdrawiam.:)
Raju Napisano 9 Sierpień 2009 Napisano 9 Sierpień 2009 Skrzydelka wygladaja troche kuriozalnie - przydaloby sie je chyba troche zwiekszyc. tak samo zawiniecie (lub koniec ^^) po prawej jakos zmienic, bo wyglada troche, jakby mu cos amputowano. Reszta wyglada dobrze - czekam na upy, bo potraktowales temat troche inaczej niz inni :)
lukanus Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Napisano 9 Sierpień 2009 Ok. Skrzydełka przedefiniowane. To "amputowane" to zawinięcie. Koniec ogona wystaje po lewej (jego prawej) :) Piękne dzięki za wskazówki. Pozdrawiam.
Raju Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 Z duzymi skrzydlami o wiele lepiej wyglada :) Teraz pozostaje czekac i obserwowac jak to rozwiniesz.
zaba711 Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 A jak dla mnie jeszcze za małe skrzydełka ;]
lukanus Napisano 12 Sierpień 2009 Autor Napisano 12 Sierpień 2009 Podejście nr 2. Przy pierwszym nie chciało mi się dalej dłubać (pomysł nieco mija się z tematem :) ), więc zaczynam od początku "cuś" takiego: Wskazówki, komentarze mile widziane. Pozdrawiam.
Joel Napisano 12 Sierpień 2009 Napisano 12 Sierpień 2009 Ciekawe, Imho dużo wymowniejsza i tematyczna wersja od poprzednika. Na etapie szkicu nie ma co radzić, czekam na kolory ;]
EthicallyChallenged Napisano 13 Sierpień 2009 Napisano 13 Sierpień 2009 Tę mackę przed nim to ja bym położył na ziemie albo przesunał bo zasłania postac.
Raju Napisano 13 Sierpień 2009 Napisano 13 Sierpień 2009 Lewa reka jakos tak dziwnie wyglada, ale nie za bardzo wiem czemu ^^" Poza tym IMO lepsza koncepcja, czekam na jakies rozwiniecie, bo z samego szkicu niewiele mozna powiedziec.
lukanus Napisano 14 Sierpień 2009 Autor Napisano 14 Sierpień 2009 szkic po liftingu, czyli zmagań ciąg dalszy: EC, wolałbym tej macki nie ruszać. Myślę, że tak jest znośnie :) Raju, na pewno coś jest nie tak, bo ze znajomością anatomii (i nie tylko), to u mnie kiepsko :(. Więcej tu zabiegów na chybił-trafił niż przemyślanego działania :) Czy ktoś dobry mógłby mi "podpowiedzieć" co zrobić, żeby się miniaturka przy temacie wyświetlała? Pozdrawiam.
zaba711 Napisano 14 Sierpień 2009 Napisano 14 Sierpień 2009 I dobrze ,że wolisz jej nie ruszać xD dobrze jest ,a jak by leżała to by jedna wielka kupa by była ^^
Raju Napisano 14 Sierpień 2009 Napisano 14 Sierpień 2009 Czuc agresje - swietnie ;) Nie niektorych prackach (u innych) widac bylo stojacego Cthulhu, ktory wygladal jak zwykly czlowiek, tylko ze zielony i z mackami. U Ciebie to przedstawia sie inaczej - od poczatku ciekawie ustawiles Ktulu :) Skrzydla jakos nie pasuja - ksztaltem i ogolnym wygladem, poza tym mi sie podoba :)
lukanus Napisano 15 Sierpień 2009 Autor Napisano 15 Sierpień 2009 i dalej. Kolorki, czyli coś co mnie przerasta :) Piękne dzięki za komentarze/ uwagi. :) Pozdrawiam.
miriam Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 !! UWAGA !! Przypominam, iż do końca tej edycji zostały tylko 4 dni, Proszę pamiętać o umieszczeniu stosownej informacji w załączniku o ukończeniu pracy, jak również dodaniu wybranego fragmentu do sondy. //Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi