Posted August 9, 200915 yr Witam. Poniżej moja próba zmierzenia się z tematem. Co do samego pomysłu, to chciałem uniknąć "kalmarzej twarzy" (wiem, wiem...) i pójść w nieco innym kierunku... Pozdrawiam.:)
August 9, 200915 yr Skrzydelka wygladaja troche kuriozalnie - przydaloby sie je chyba troche zwiekszyc. tak samo zawiniecie (lub koniec ^^) po prawej jakos zmienic, bo wyglada troche, jakby mu cos amputowano. Reszta wyglada dobrze - czekam na upy, bo potraktowales temat troche inaczej niz inni :)
August 9, 200915 yr Author Ok. Skrzydełka przedefiniowane. To "amputowane" to zawinięcie. Koniec ogona wystaje po lewej (jego prawej) :) Piękne dzięki za wskazówki. Pozdrawiam.
August 10, 200915 yr Z duzymi skrzydlami o wiele lepiej wyglada :) Teraz pozostaje czekac i obserwowac jak to rozwiniesz.
August 12, 200915 yr Author Podejście nr 2. Przy pierwszym nie chciało mi się dalej dłubać (pomysł nieco mija się z tematem :) ), więc zaczynam od początku "cuś" takiego: Wskazówki, komentarze mile widziane. Pozdrawiam.
August 12, 200915 yr Ciekawe, Imho dużo wymowniejsza i tematyczna wersja od poprzednika. Na etapie szkicu nie ma co radzić, czekam na kolory ;]
August 13, 200915 yr Tę mackę przed nim to ja bym położył na ziemie albo przesunał bo zasłania postac.
August 13, 200915 yr Lewa reka jakos tak dziwnie wyglada, ale nie za bardzo wiem czemu ^^" Poza tym IMO lepsza koncepcja, czekam na jakies rozwiniecie, bo z samego szkicu niewiele mozna powiedziec.
August 14, 200915 yr Author szkic po liftingu, czyli zmagań ciąg dalszy: EC, wolałbym tej macki nie ruszać. Myślę, że tak jest znośnie :) Raju, na pewno coś jest nie tak, bo ze znajomością anatomii (i nie tylko), to u mnie kiepsko :(. Więcej tu zabiegów na chybił-trafił niż przemyślanego działania :) Czy ktoś dobry mógłby mi "podpowiedzieć" co zrobić, żeby się miniaturka przy temacie wyświetlała? Pozdrawiam.
August 14, 200915 yr I dobrze ,że wolisz jej nie ruszać xD dobrze jest ,a jak by leżała to by jedna wielka kupa by była ^^
August 14, 200915 yr Czuc agresje - swietnie ;) Nie niektorych prackach (u innych) widac bylo stojacego Cthulhu, ktory wygladal jak zwykly czlowiek, tylko ze zielony i z mackami. U Ciebie to przedstawia sie inaczej - od poczatku ciekawie ustawiles Ktulu :) Skrzydla jakos nie pasuja - ksztaltem i ogolnym wygladem, poza tym mi sie podoba :)
August 15, 200915 yr Author i dalej. Kolorki, czyli coś co mnie przerasta :) Piękne dzięki za komentarze/ uwagi. :) Pozdrawiam.
August 19, 200915 yr !! UWAGA !! Przypominam, iż do końca tej edycji zostały tylko 4 dni, Proszę pamiętać o umieszczeniu stosownej informacji w załączniku o ukończeniu pracy, jak również dodaniu wybranego fragmentu do sondy. //Pozdr.